Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

El este tânărul care s-a aruncat în fața mașinii Monicăi Odagiu. Alexandru avea doar 33 de ani
El este Alexandru, bărbatul de 33 de ani care s-a aruncat în fața mașinii condusă de Monica Odagiu. Camerele de supraveghere au surprins momentul tragic.

Actrița Monica Odagiu a fost implicată într-un cumplit accident rutier, în Capitală. Inițial, s-a spus că pietonul traversa neregulamentar, însă camerele de supraveghere au surprins impactul și dezvăluie cu totul altceva.

Alexandru, de doar 23 de ani, s-a aruncat în fața mașinii Monicăi Odagiu


În imagini se vede cum bărbatul stă pe bancă în stația de autobuz și deodată se aruncă în fața mașinii conduse de actriță, care a încercat să evite în zadar impactul.

Potrivit primelor informaţii, actriţa venea dinspre Calea Victoriei pe strada Ştirbey Vodă. În momentul în care a ajuns în dreptul staţiei de autobuz Luterană, bărbatul i-ar fi apărut pur şi simplu în faţă. Şoferiţa schiţează o manevră pentru a-l feri, dar e prea târziu. Nu pare să aibă viteză mare, însă expertiza va arăta exact unde s-a oprit acul kilometrajului, notează Observator.

Rezultatele necropsiei au arătat că Alexandru nu avea nicio şansă de supravieţuire, deși ambulanța a sosit la locul accidentului în scurt timp. A murit pe loc, strivit de maşină. Poliţiştii iau în calcul ca acestuia să i se fi făcut rău şi chiar varianta sinuciderii.

Vizibil în stare de şoc, actriţa în vârsta de 26 de ani a refăcut împreună cu poliţiştii filmul evenimentelor. A fost testată cu aparatele alcooltest şi drugtest iar rezultatele au fost negative.Prima reacție a Monicăi Odagiu

Actrița a transmis un mesaj în mediul online cu privire la accidentul în care a fost implicată:

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a scris Monica Odagiu pe Facebook.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *