Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doliu mare în muzica lăutărească! Soția lui Neluță Neagu s-a stins din viață
Muzica lăutărească e în doliu! Soția lui Neluță Neagu, Carmen Stăncioiu, s-a stins din viață în această dimineață. Mesajele de condoleanțe apărute pe pagina de socializare a celebrului artist confirmă trecerea în neființă a femeii alături de care Neluță Neagu a trăit o frumoasă poveste de dragoste ani buni.

Momente grele pentru Neluță Neagu! Artistul este în doliu după ce soția lui, Carmen Stăncioiu, femeia alături de care a trăit o poveste de dragoste ani buni, s-a stins din viață în această dimineață.

Soția lui Neluță Neagu s-a stins din viață în această dimineață


Doliu mare în muzica lăutărească! Soția lui Neluță Neagu, Carmen Stăncioiu, s-a stins din viață în această dimineață lâsând o mare durere în sufletele apropiaților. În saptămâna mare a Paștelui, femeia care și-a petrecut ani buni din viață la brațul lăutarului Neluță Neagu, a trecut în neființă.

Pe pagina de facebook a artistulul au apărut numeroase mesaje de condoleanțe.

”Venim pe rând, dar plecăm pe sărite.
Cu durere in suflet Neluta Neagu , a pierdut in noaptea aceasta jumatatea, care i-a fost stalpul familie, doamna Carmen.
Condoleante si putere sa poti trece peste aceasta mare durere Neluta Neagu.”, a fost mesajul scris de un fan.

”Condoleanțe Neluta Neagu azi s-a stins din viață soția sa”, a scris un alt utilizator al platformei de socializare.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *