Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce a făcut Alexandru, tânărul lovit mortal de Monica Odagiu, cu o oră înainte de accident! Colegii lui fac dezvăluiri
Colegii lui Alexandru, tânărul în vârstă de 33 de ani, lovit mortal de Monica Odagiu pe o șosea din București, fac dezvăluiri. Ce a făcut bărbatul înainte cu o oră de tragicul accident care i-a curmat viața și ce alte detalii ies la iveală.

La câteva zile de la tragicul accident în care Alexandru, un tânăr în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit mortal de mașina condusă de Monica Odagiu, ies la iveală noi informații cu privire la ultimele momente din viața tânărului. Potrivit antena3.ro, șefii tânărului ar fi chemat ambulanța cu puțin timp înainte de accident.


Ce a făcut Alexandru, tânărul lovit mortal de Monica Odagiu, cu o oră înainte de accident

Potrivit sursei menționate anterior, cu doar o oră înainte să fie lovit mortal pe o șosea din București, Alexandru, tânărul în vârstă de 35 de ani s-a simțit rău din cauza faptului că ar fi consumat alcool așa că șefii acestuia au decis să apeleze la serviciul de ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri bărbatului.

Când medicii au ajuns la fața locului însă, Alexandru deja plecase. O oră mai târziu, tânărul în vârstă de 33 de ani a fost accidentat mortal de actrița Monica Odagiu. Bărbatul avea probleme cu alcoolul, mai spun sursele Antena 3 CNN. Se pare că acesta mai lucrase și în trecut la aceeași firmă la care era angajat în prezent însă inițial renunțase pentru a pleca din țară. Cum lucrurile nu i-au ieșit așa cum se aștepta peste hotare, Alexandru s-a întors și ar fi dorit să se angajeze din nou la vechiul loc de muncă. Șefii, care cunoșteau din trecut problemele pe care acesta le avea cu băutura l-ar fi întrebat dacă a renunțat la alcool, iar tânărul în vârstă de 33 de ani le-ar fi spus că da, așa că au decis să îl reangajeze.Monica Odagiu, prima reacție după ce a accidentat mortal un pieton

La câteva ore după accidentul în care un om a murit după ce a fost lovit de mașina condusă de actriță, Monica Odagiu a avut o primă reacție pe rețelele de socializare.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie.

Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a scris actrița Monica Odagiu pe pagina sa de Facebook.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *