Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Anamaria Prodan, mesaj dur: “Așa arăt la 50 de ani nemachiată. Să moară grasele și urâtele de ciudă”
Impresarul FIFA a postat pe Instagram un clip în care se demachiază și le arată urmăritorilor săi cum arată natural: “Slabă și frumoasă”, s-a autodescris fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, mesaj dur pe Instagram: “Așa arăt la 50 de ani nemachiată”

Anamaria Prodan nu s-a limitat să vorbească doar despre aspectul său și le-a criticat pe femeile mai tinere, care, susține ea, îi adresează cuvinte neplăcute.


“Mă pregătesc pentru make-up, mă demachiez pentru că am avut cremă pe față. Apropo, pentru fraierii ăștia, uite, nu mai avem fard, nimic. Așa arată Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani. 50+. Și slabă, și frumoasă.

Ca să muriță voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-25-30 de ani să slăbiți, să aveți grijă de voi și să arătați și voi așa la 50 de ani. Chiar mă rog pentru voi. În spatele calculatorului e frumos să scrii. Vă iubește Ana”, a spus Anamaria Prodan.Anamaria Prodan, descrisă în Marea Britanie drept “cel mai sexy impresar”

Publicația tabloid DailyStar a realizat, anul trecut, un material amplu despre succesul româncei, făcând referire la averea impresionantă pe care a strâns-o de-a lungul vieții. Cu titlul “Cel mai sexy impresar are o avere mai mare decât starul lui Tottenham (Harry Kane)”, articolul prezintă detalii din viața româncei despre care precizează că ar avea o avere de aproximativ 170 de milioane de euro.

Mare parte a sumei impresionante are legătură și cu moștenirea de la mama sa, iar restul sunt din impresariat, afaceri și modelling.

Cei de la DailyStar au adus în prim plan și pictorialul realizat pentru Playboy în 2008, adăugând faptul că impresara nu ar avea o problemă ca fiicele sale să facă acest lucru: “Nu văd nimic rău în a poza într-o revistă pentru adulți, chiar mi-aș lăsa fetele dacă vor”.Așadar, Anamaria Prodan a subliniat că este foarte fericită și împlinită în momentul de față, în contextul în care au trecut multe luni de când se află într-o altă relație.

„Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos! Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine. Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan spune că nu este interesată să audă de Laurențiu Reghecampf. De asemenea, aceasta a explicat ce l-a impresionat la noul său partener.
„Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos.

M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan a primit un inel de 100.000 de euro de la iubitul ei: “Să fie într-un ceas bun”Anamaria Prodan a primit un inel de 100.000 de euro de la iubitul ei: “Să fie într-un ceas bun”
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *