Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„De ce am fost anunțat atât de târziu de starea ei?”. Cine este femeia de doar 25 de ani, din Alba, care s-a stins din viață după cinci luni de comă
Iuliana, o tânără din Alba, și-a pierdut viața la doar 25 de ani, din cauza unei anestezii. Aceasta a stat în comă cinci luni, dar corpul ei a încetat să mai lupte.

Iuliana, o tânără de doar 25 de ani din Alba, a stat în comă aproximativ o jumătate de an, în urma unei anestezii care i-a fost făcută la spitalul din Cugir.

Cine este femeia din Alba, care a murit din cauza unei anestezii

Iuliana avea 25 de ani și, din nefericire, nu a mai apucat să serbeze un an de la nuntă. Aceasta reușise să își unească destinul cu cel al bărbatului pe care îl iubea. Aceasta fusese internată la secția ATI mai bine de cinci luni, după ce a intrat în comă, în urma unei anestezii la spitalul din Cugir.


Conform soțului acesteia, cauza decesului a fost reprezentată de un stop cardio-respirator, survenit în urma unei banale operații.
Tot el este și cel care a anunțat că soția lui s-a stins din viață, cerând să i se facă dreptate și să se afle adevărul. Moartea Iulianei a avut loc ieri, 9 aprilie, în jurul orei 12:00, conform alba24.ro,
după ce fusese transferată pe secția de Neurologie.

Familia Iulianei susține că intervenția chirurgicală nu era una deloc complicată, iar unul dintre impedimente a fost reprezentat de unele situații de care nu știa că avea să se lovească, dar și de birocrație.

Iuliana a fost îndrumată spre operație de medicul ginecologPotrivit spuselor soțului acesteia, Iuliana urma să fie supusă operației de laparoscopie, fiind sfătuită în acest sens de către medicul ginecolog la care mergea de un an și jumătate. Din păcate, lucrurile nu au mers deloc comform planului, iar, după data de 14 decembrie 2022, lucrurile s-au complicat într-un fel pe care nimeni nu l-a anticipat.

„După multe ore de așteptare și gânduri, am fost anunțat telefonic abia la ora 18:08 minute că Iulia a fost transferată în jurul orei 15 la Spitalul Județean Alba, în stare critică, în comă profundă și insuficiență de organe multiple, cu șanse minime de supraviețuire”, a povestit soțul Iulianei.Mai mult decât atât, bărbatul susține că nici intervenția chirurgicală căreia trebuia să fie supusă nu a mai avut loc. „Degradarea stării de sănătate a sotiei mele a început, după spusele doamnei doctor anestezist N. G. E., nu după injectarea totală a anesteziei, ci după injectarea doar a unei substanțe cu acțiune redusă”.

De asemenea, acesta a mai precizat că nimeni nu i-a explicat ceea ce a dus la moartea Iulianei și tot ce vrea este să afle adevărul și a cei vinovați să plătească pentru moartea femeii.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *