Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Prin ce chinuri a trecut Alexandru, un tânăr de 27 de ani, înainte să moară. Tânărul a fost răpus de cancer
Alexandru, un tânăr care a murit din cauza cancerului, s-a stins din viață în fața mamei lui.

Pe 20 septembrie, Alexandru a fost internet la spital, iar a doua zi a fost operat. Potrivit mamei sale, Alexandru era un băiat introvertit și cu greu i-a spus mamei sale ce probleme are.

Chinurile prin care a trecut Alexandru, bolnav de cancer

„Era 20 septembrie. A venit la mine și mi-a spus: „Mamă, eu am o problemă la un testicul”. Eu văzusem că era umflat, dar nu am îndrăznit nici eu să-l întreb detalii.(…)

În acea zi de 20 septembrie Alexandru a avut dureri mai acute și mi-a spus: „Mamă, nu știu ce să fac”. Seara, la ora 20:00, a fost internat în spital, secția urologie, iar a doua zi dimineața pe 21 septembrie a fost operat”, a povestit mama tânărului, pentru sanatateinfo.md.


Pe lângă asta, Alexandru a fost nevoit să aștepte 40 de zile după rezultatul citologic, timp în care starea lui se agrava. Băiatul începuse, deja, să scuipe sânge din cauza metastazelor.

„A început să aibă probleme la plămâni.

Părea o simplă răceală, dar într-o zi a venit și mi-a spus: „Mamă, eu am scuipat sânge”. De fapt, avea deja metastaze la plămâni”, a mai povestit Ruslana, mama lui Alexandru.

Când împlinea 27 de ani, Alexandru avea prima ședință de chimioterapie

Alexandru a trecut prin dureri groaznice și, pe deasupra, prima ședință de chimioterapie a avut-o pe 4 noiembrie, când împlinea 27 de ani.

„Medicii nu mai știau ce să-i facă, au încercat toate măștile posibile de oxigen. Alexandru mi-a scris mesaj: „Mami, vino te rog că nu mai pot”. L-am ținut de mână ore în șir până l-au intubat. El m-a întrebat dacă înainte de a-l intuba o să îi pună anestezie. I-am spus că da. I-am explicat mai delicat că are un chist pe un plămân, care trebuie să se rupă de acolo și după asta vom continua chimioterapia. Cum mă ținea de mână, eu i-am spus: „Mami, eu sunt cu tine” și l-am sărutat pe frunte și pe mânuță și i-am spus că sunt lângă el și că o să ne întoarcem înapoi, iar lui i-au curs doar lacrimi și nu a zis nimic”, a mai povestit mama lui Alexandru.Alexandru a murit pe data de 9 noiembrie, dar Ruslana, mama lui, a sperat că va fi bine până în ultima clipă.

„Am sperat până în ultimul moment că se va face bine, pentru că o mamă nu își poate imagina să nu își mai vadă fiul”, a mai spus ea.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *