Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce se întâmplă în aceste momente cu Dan Diaconescu. Fostul patron al OTV urmează să ajungă la secția de poliție
Dan Diaconescu este așteptat, în această dimineață, la secția de poliție. Chiar dacă, inițial, fostul patron al OTV a primit pedeapsa arestului, la prima contestație făcută, acestuia i s-a acordat controlul judiciar pentru 60 de zile. Ce se întâmplă, în aceste momente, cu Dan Diaconescu.

În această dimineață, Dan Diaconescu își va face prezența la o secție din București, acolo unde va fi nevoit să semneze procesul verbal controlului judiciar pentru cele 60 de zile. Fostul jurnalist este, în continuare, cercetat în dosarul în care este acuzat de relații cu minore.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Dan Diaconescu


Dan Diaconescu urmează să ajungă, în minutele următoare, la o secție de poliție din București. Fostul patron OTV este așteptat să semneze controlul judiciar. El este cercetat într-un dosar în care este acuzat de relații cu minore.

Inițial, el a primit pedeapsa arestului la domiciliu. Însă, la prima contestație acesta a beneficiat o pedeapsă ceva mai blândă, și anume controlul judiciar pentru 60 de zile.

Așadar, el trebuie să se prezinte la secția de poliție, acolo unde va semna procesul verbal controlului judiciar. Mai mult decât atât, ultima dată când a venit la secția de poliție, Dan Diaconescu nu a oferit nicio declarație în fața camerelor de filmat.

Dan Diaconescu scapă de arestÎn cursul zilei de miercuri, Dan Diaconescu a scăpat de arestul la domiciliu. În urma deciziei, acțiunile fostului jurnalist se vor solda cu control judiciar pentru 60 de zile

Astfel, magistraţii au decis plasarea controversatului om de televiziune sub control judiciar. Fostul patron al OTV este cercetat pentru relații cu minori, dar şi folosirea prostituţiei infantile.

“În urma probatoriului administrat în noua cauză a reieşit că în perioada septembrie – noiembrie 2020 şi în luna septembrie 2021 inculpatul D.D., un bărbat în prezent în vârstă de 55 de ani, a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale, în mod consimţit şi repetat, contra unor sume de 300 – 400 de lei, cu două persoane vătămate minore, surori gemene, în vârstă de 15 ani, ce au împlinit vârsta de 16 ani în luna iulie 2021. Faptele au fost comise pe raza localităţilor Olimp, Constanţa şi Bucureşti, iar probele au relevat că inculpatul cunoştea vârsta persoanelor vătămate.”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *