Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O fetiță de 12 ani a căzut de la etajul unui bloc, în prima zi de Paște. Îi era frică că nu va fi lăsată afară, din cauza ploii
Prima zi de Paște a fost un coșmar pentru o fetiță și părinții ei, după ce a căzut de la etajul blocului în care locuia. Fetiței îi era frică că nu va fi lăsată afară din casă din cauza ploii, astfel că a decis să se furișeze pe geam. Din nefericire, a căzut în gol.

Incidentul din prima zi de Paște din Slatina a revoltat o țară întreagă, după ce o fetiță a căzut în gol de la etajul blocului în care locuia. Aceasta a încercat să se facă nevăzută și iasă din casă, după ce s-a gândit că nu va fi lăsată afară din cauza ploii. Ei bine, încercarea de a ieși din casă s-a terminat cu un incident pe care nimeni nu și l-ar fi dorit.

Ei bine, încercarea de a ieși din casă s-a terminat cu un incident pe care nimeni nu și l-ar fi dorit.


O fetiță de 12 ani a căzut în gol de la etajul blocului din Slatina

Momentul s-a întâmplat duminică, în prima zi de Paște din acest an. O fetiță din Slatina a recurs la un gest extrem, după ce a căutat metode prin care să iasă din casă. Aceasta locuia de câteva săptămâni la Direcția de Asistență Socială, după ce părinții ei au fost violenți cu ea și au bătut-o, iar statul a decis să nu le-o mai lase în grijă.

Însă, se pare că momentele neplăcute au urmărit-o inclusiv acolo, deoarece chiar în prima zi de Paște a căzut în gol de la etajul 4 al blocului. În încercarea de a ieși de acolo, s-a furișat pe geam, însă a alunecat și s-a prăbușit.

Fetița a fost văzută de un localnic din Slatina care trecerea prin zonă. Acesta a sunat imediat la numărul de urgență 112, deoarece era vizibil rănită de căzătură.Poliția a deschis o anchetă

La fața locului au ajuns o echipă medicală, care a transportat-o la Spitalul din Craiova, deoarece avea nevoie neapărată de ajutor din cauza rănilor grave și a leziunilor. De asemenea, a intervenit și poliția, care a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În acest moment, ancheta este în desfășurare și urmează să se decidă cine este vinovat pentru acest moment.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *