Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cine este bărbatul care a fost călcat de TIR împreună cu cei doi băieți ai săi, în Lețcani. Ciprian și-a văzut copilul cel mic murind în fața ochilor săi
Un tată şi cei doi copii ai săi de 3 şi 6 ani, au fost loviţi de un TIR, pe o trecere de pietoni, în faţa unei grădiniţe.

Cumplitul accident a avut loc în localitatea Leţcani, din Iaşi. Unul dintre copii, în vârstă de 3 ani, care se afla în braţele tatălui a decedat pe loc, iar celălalt este în stare gravă. Şi bărbatul a fost rănit grav.

Tatal iși luase copilul de 3 ani în brațe și pe cel de 6 ani de mână și se angajase în traversarea străzii regulamentar pe trecerea de pietoni.

Ciprian nu a bănuit nicio clipă că va fi și ultima pentru cel mai mic. Au fost loviți în plin de șoferul unui TIR, care nu ar fi observat că oamenii se angajaseră în traversarea străzii pe DN28, în localitatea Lețcani.


Și-a văzut copilul murindu-i în fața ochilor

Tatăl ieșiseră cu copiii de la dispensar, iar teribilul accident a avut loc la doar câțiva metri de grădiniță. Cu ultimele puteri a reușit să îl tragă pe cel mai mare de o parte. Chiar și așa, atât bărbatul, cât și băiatul mai mare au ajuns la spital.

Pentru mezin au fost însă ultimele clipe de viață. Potrivit martorilor, copilul ar fi fost decapitat în urma înfiorătorului accident.

Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, însă a fost deschis un dosar penal în acest caz, atât pentru ucidere din culpă, cât şi pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit primarului din Leţcani, tatăl, care a fost şi el rănit, îşi ducea cei doi copii la grădiniţă. Băieţelul de 3 ani pe care îl ţinea de mână a fost ucis în urma impactului. Fratele său de 6 ani a fost grav rănit. Tragedia ar fi avut loc în faţa gradiniţei.Tatăl împreună cu cei doi copii de 3, respectiv 6 ani merseseră la cabinetul medicului de familie. În momentul în care au ieşit de acolo şi au vrut să traverseze trecerea de petoni au fost loviţi din plin de TIR.

Bărbatul a reuşit să se ferească împreună cu copilul de 6 ani, însă cel de 3 ani a fost prins sub roţile camionului, iar martorii spun că ar fi fost decapitat în urma accidentului.

Şoferul ar fi putut evita tragedia dacă se uita şi în oglinda specială pentru pietoni pe care o avea instalată pe parbriz. Şi marcajele rutiere sunt extrem de importante. Acestea nu trebuie depăşite niciodată, spun instructorii auto.

La faţa locului, primii care au intervenit au fost chiar medicul de familie şi asistenta medicală de la dispensar. Din păcate, atunci când au ajuns şi cei de la SMURD, pentru cel mic nu au mai putut decât să constate decesul. Tatăl şi copilul de 6 ani au fost transportaţi la spital, iar medicii spun că aceştia sunt în afara oricărui pericol, dar speriaţi şi şocaţi de cele întâmplate.Șoferul TIR-ului susține că cei doi copii ar fi țâșnit pe trecere, iar el n-a apucat să îi evite. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl contrazic. Tatăl copiilor a fost operat. Bărbatul are ruptură de splină și fractură de bazin. Băiatul cel mare a fost externat.

Farmacist: Am văzut un bărbat care stătea în genunchi şi plângea. n-am avut curaj să mă apropii.

Localnic: Merg cu viteză şoferii. E foarte circulat aici în zona asta E periculos, să nu mai dea voie la camionale eastea să circule, uitaţi câţi copii. Dacă ar pune ceva să se vadă de la distanţă.

Alina Belu, ditrectorul Spitalului „Sf. Maria” din Iași: „Băiatul era extrem de speriat și în stare de șoc puternic, pentru că a văzut ce i s-a întâmplat fratelui său”.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *