Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Stătea în genunchi și plângea”. Filmul accidentului din Lețcani, în care un tată și cei doi copii ai săi au fost loviți de un TIR, pe trecerea de pietoni
Un tată și cei doi copii ai săi au fost loviți de un TIR, pe o trecere de pietoni din Lețcani. Unul dintre copii, în vârstă de doar trei ani, a murit, după ce a ajuns sub roțile autovehiculului.

Un TIR a lovit un tată și doi copii, pe o trecere de Pietoni din Lețcani. Unul dintre copii a ajuns sub roțile TIR-ului, iar imaginile înfiorătoare au fost surprinse pe camerele de luat vederi.

Un tată și copiii lui, loviți pe trecerea de pietoni de un TIR, în Lețcani


Incidentul a avut loc ieri, 19 aprilie, pe DN 28, în județul Iași. Conform informațiilor furnizate ieri de către ISU Iași, unul dintre copii a decedat, iar cel de-al doilea era în stare de inconștiență. A fost nevoie de intervenția Detașamentului 1 de Pompieri Iași, cu mai multe autospeciale.

Conform primarului din Lețcani, și tatăl copiilor a fost rănit, iar tragedia a avut loc în timp ce acesta își ducea copiii la grădiniță, chiar în fața unității de învățământ.

Șoferul TIR-ului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, dar are pe numele său deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”. Acesta nu i-a văzut, motiv pentru care, nu a putut evita impactul.Filmul tragediei din Lețcani

Totul s-a petrecut în jurul orei 10:15 minute, după ce tatăl ieșise dintr-o farmacie. Acesta și cei doi fii au așteptat preț de un minut, pentru a putea traversa în siguranță, timp în care, de pe partea cealaltă a trecerii de pietoni, un bărbat traversează în fugă.

Văzând că TIR-ul a oprit și că pietonul a traversat în siguranță, tatăl și cei doi copii înaintează și ei pe trecere, doar că șoferul nu i-a văzut și s-a pus în mișcare.

„l-am văzut pe domnul cu cei doi copilaşi. A venit la farmacie, a cumpărat ceva şi, imediat, am văzut lumea şi maşinile oprite în coloană. Se auzea lumea ţipând că e lovit un om. Nu imi inchipuiam că e domnul care cu 30 de secunde a plecat din farmacie”, a povestit o famracistă, conform observatornews.ro.Copilul de trei ani a murit pe loc, iar tatăl și cel de-al doilea copil ajung la spital, unde tatăl este supus imediat unei intervenții chirurgicale. „Am văzut un bărbat care stătea în genunchi și plângea. N-am avut curaj să mă apropii”, a povestit un alt farmacist.

„Tatăl are un traumatism cranio cerebral şi cranio facial. Unul dintre copii, suspciune de traumatism cranio facial şi contuzii la nivelul membrelor”, a precizat personalul SMURD.

Impactul se pare că ar fi putut să fie evitat, dacă șoferul TIR-ului s-ar fi uitat, înainte de a pleca de pe loc, în oglinzile pentru pietoni pe care le avea instalate pe parbriz.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *