Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cine este bărbatul care a fost călcat de TIR împreună cu cei doi băieți ai săi, în Lețcani. Ciprian și-a văzut copilul cel mic murind în fața ochilor săi
Își luase copilul de 3 ani în brațe și pe cel de 6 ani de mână și se angajase în traversarea străzii regulamentar pe trecerea de pietoni.

Ciprian nu a bănuit nicio clipă că va fi și ultima pentru cel mai mic. Au fost loviți în plin de șoferul unui TIR, care nu ar fi observat că oamenii se angajaseră în traversarea străzii pe DN28, în localitatea Lețcani, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

Și-a văzut copilul murindu-i în fața ochilor


Tatăl ieșiseră cu copiii de la dispensar, iar teribilul accident a avut loc la doar câțiva metri de grădiniță. Cu ultimele puteri a reușit să îl tragă pe cel mai mare de o parte. Chiar și așa, atât bărbatul, cât și băiatul mai mare au ajuns la spital. Pentru mezin au fost însă ultimele clipe de viață. Potrivit martorilor, copilul ar fi fost decapitat în urma înfiorătorului accident.Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, însă a fost deschis un dosar penal în acest caz, atât pentru ucidere din culpă, cât şi pentru vătămare corporală din culpă.

Locuitorii din zonă spun că au făcut solicitări în mod repetat la cei de la Drumuri Naţionale pentru a lua măsuri cu privire la trecerea de pietoni de pe şoseaua europeană pentru că aveau des accidente mortale în acea zonă, dar solicitările lor au rămas fără rezultate.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *