Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Vă aduceți aminte de Nokia 3310? Cu cât se vinde acum, în 2023, pe OLX
Vă aduceți aminte de Nokia 3310? Cândva mai toată lumea visa la un astfel de telefon. Acum, e doar o piesă vintage. Totuși, se vinde destul de scump pe site-urile de anunțuri.

De exemplu, pe OLX, una dintre cele mai mari platforme online de anunțuri, unii utilizatori au scos la vânzare legendarul model Nokia 3310.

Cu cât se vinde acum, în 2023, pe OLX un Nokia 3310

Nokia 3310 a fost cu ani în urmă cel mai căutat telefon mobil de pe piață.

Dincolo de mini-jocurile propuse, modelul finlandezilor spulbera concurența printr-o baterie extrem de reușită, care rămânea încărcată pentru mult timp și un design simplu și eficient.


Pe olx, acum, un telefon mobil Nokia 3310 se vinde cu 100 de euro. Cel puțin atât cere un utilizator pe modelul scos la vânzare.

„Telefon Nokia 3310 liber rețea. Telefon original. Țară origine Finlanda. Telefonul este în stare bună de funcționare. Telefon pentru nostalgici”, conform anunțului postat pe OLX.

Modelul a fost lansat în anul 2000

Potrivit go4it.ro, Nokia 3310 s-a lansat pe piață la 1 septembrie 2000. Produs în fabricile Nokia din Finlanda și Ungaria, acest model era extrem de rezistent, caracteristică pentru care a rămas în istorie și a devenit subiectul multor glume pe Internet. În agenda telefonului puteau fi salvate 100 de contacte. Mai mult, utilizatorii puteau accesa site-uri WAP și seta un screensaver, caracteristici care astăzi par banale, dar care, pentru acea vreme, erau o adevărată inovație.Telefonul Nokia 3310 avea în meniu patru jocuri preinstalate: Pairs II, Space Impact, Bantumi și Snake II. Ultimul a devenit un succes instant, fiind unul dintre cele mai populare jocuri pentru telefon din istorie.

Potrivit datelor oficiale, compania Nokia a vândut peste 126 de milioane de telefoane model 3310.

În 2017, compania finlandeză HMD Global a lansat în 2017 o versiune mai modernă a telefonului Nokia 3310.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *