Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Încă oleacă. 3” Vulpița s-a pozat cu burtica de gravidă, la scurt timp după ce ea și Viorel Stegaru s-au despărțit. Urmează să devină mămică din nou?!
Vulpița și-a șocat fanii cu ultima sa postare pe rețelele de socializare. Internauții au fost curioși ce se petrece în viața sa amoroasă.

Vulpița a șocat pe toată lumea cu ultimele postări de pe rețelele de socializare, la doar câteva săptămâni de când Viorel Stegaru a anunțat că s-au despărțit și că el este cel care a rămas cu copiii.

Dacă în urmă cu o zi Veronica făcea declarații de dragoste pe rețelele de socializare, în urmă cu doar câteva momente a postat o imagine care pur și simplu i-au făcut pe internauți să nu mai înțeleagă absolut nimic. Aceasta a publicat o poză cu burtica de gravidă și a dat de înțeles că urmează să devină mamă pentru a treia oară!


Vulpița, gravidă pentru a treia oară?! Imaginea cu care a luat prin surprindere pe toată lumea

În urmă cu doar o zi, aceasta a postat o imagine cu ea, iar ceea ce le-a atras fanilor atenția a fost descrierea imaginii: „Te iubesc mult”. Veronica, însă, nu a dezvăluit și numele celui pentru care a făcut această declarație de dragoste și în zadar au încercat fanii să afle în secțiunea de comentarii, căci aceasta a preferat să păstreze discreția.

Șocul, însă, a venit în urmă cu doar câteva momente, când aceasta a publicat la InstaStory o imagine cu ea gravidă și a dat de înțeles că urmează să devină mamă pentru a treia oară: „Încă oleacă. 3”, a scris Vulpița în dreptul imaginii și, de asemenea, i-a mai provocat pe urmăritorii ei să ghicească și care va fi zodia bebelușului pe care l-ar purta în pântece: „Ghiciți ce zodie este”. Nu știm încă dacă aceasta este cu adevărat însărcinată sau dacă a fost doar o strategie de a promova videoclipul către care făcea trimitere în postarea cu burtica.Iar dacă aceasta este într-adevăr gravidă, nu știm cu certitudine cine este tatăl copilului, dacă este cel căruia îi făcea declarații siropoase de dragoste sau chiar Viorel Stegaru, cel care a anunțat că s-a despărțit de ea în urmă cu câteva săptămâni.

Viorel Stegaru a anunțat că s-a despărțit de Vulpița și că a rămas cu cei doi copii

Fără a da prea multe detalii, în urmă cu doar câteva săptămâni, acesta anunța pe rețelele de socializare că el și cu Veronica Stegaru au ales să meargă pe drumuri separate. Viorel a fost destul de rezervat în declarații și nici nu a vrut să dezvăluie motivul despărțirii de mama celor doi copii, despre care a dezvăluit că au rămas în grija lui.

„Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a fost mesajul pe care Viorel Stegaru l-a transmis, pe pagina personală de Instagram.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *