Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Scroafa Gestantă A Intrat În Travaliu, Avea Febră Uriașă Și Credeau Că Va Muri.
Când purceaua Emma a ajuns la ferma Apricot Lane, din California, era în stare gravă:
bolnavă, slabă și foarte gestantă.

Proprietarului fermei i s-a spus că va avea noroc dacă purceaua va avea măcar șase purceluși, dar previziunile veterinarilor s-au dovedit a fi complet greșite.
În noaptea în care Emma a intrat în travaliu, a fătat nu 6, nu 8, ci 17 purceluși, dintre care doar 13 au supraviețuit.

Chester, proprietarul fermei era uimit, Emma era epuizată.
Travaliul intens și lung nu a ajutat-o, era deja într-o stare foarte fragilă, i-a crescut febra, iar Chester a fost nevoit să îi ia puii de lângă ea pentru a-i da o șansă de supraviețuire.


Dacă Emma murea, ei ar fi trebuit să hrănească purceii de 4 ori pe zi, dar această tactică nu a reușit, starea Emmei se înrăutățea.
Abia când i-a adus puii înapoi, s-a produs miracolul, Chester povestește: ,,Dacă nu aș fi văzut cu ochii mei nu aș fi crezut”.

Chiar din momentul în care s-a reunit cu purceii, starea Emmei s-a îmbunătățit. Ușor, ușor a reușit să se ridice și să fie în stare să mănânce.

Chester a mai precizat: ,,Mi-ar plăcea să cred că Emma a fost salvată de noi, dar e evident că a fost salvată de chemarea ei.

În cazul său, chemarea a fost aceea de a fi mamă… Unii ar putea spune că exact lucrul care pare să ne amenințe viața, poate fi, uneori, singurul lucru care ne va salva.”Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *