Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Soțul Dianei Șoșoacă, condamnat în cazul scandalului cu jurnaliștii de la Rai Uno
Dumitru Silvestru, soțul Dianei Șoșoacă, a fost condamnat pentru ultraj, după ce ar fi agresat un polițist în timpul scandalului cu jurnaliștii de la Rai Uno.

Soțul Dianei Șoșoacă a fost condamnat pentru ultraj, după ce în urmă cu un an și jumătate a agresat un polițist, în cazul scandalului cu o echipă a postului de televiziune Rai Uno în decembrie 2021.

Dumitru Silvestru a fost găsit vinovat pentru infracțiunea de ultraj. Bărbatul nu și-a recunoscut fapta, drept urmare condamnarea a fost formulată fără acord de recunoaștere, scrie fanatik.ro.


În februarie 2022, soțul Dianei Șoșoacă a fost trimis în judecată pentru că ”l-a tras de uniformă, i-a pus o mână în gât și l-a împins de perete pe agentul de poliție Bălășoiu Gheorghe Teodor din cadrul Poliției Sectorului 1 – secția 4 poliție, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cauzându-i persoanei vătămate suferințe fizice”.

După mai bine de un an, Judecătoria Sectorului 1 l-a găsit vinovat pe soțul Dianei Șoșoacă pentru infracțiunea de ultraj. Dumitru Silvestru a primit 180 de zile de amendă-închisoare, urmând ca în final să plătească suma de 18.000 de lei către statul român. În plus, soțul Dianei Șoșoacă este obligat să achite cheltuieli de judecată în valoare de 2.500 de lei. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *