Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cât costă dacă vrei să-ți cânte la eveniment Bogdan de la Ploiești. Prețul nu este deloc mic: „Nu este cu răutate. Ăsta este prețul”
În cea mai recentă ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, invitat a fost Bogdan de la Ploiești.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Bianca Drăgușanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive și pe Kanal D2, invitat a fost Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai populari artiști din industria muzicală românească.

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți cânte Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești (BDLP) atrage mulți fani la petreceri și evenimente. Cu toate acestea, prețul său este atât de mare încât numai câțiva își permit să-l angajeze pentru un program de o oră și jumătate.

Bogdan de la Ploiești dezvăluie motivele din spatele tarifului său piperat pentru un program muzical, care ajunge la peste 5.000 de euro pentru o oră și jumătate de distracție.


Artistul a dezvăluit tariful exorbitant pentru un program muzical de doar o oră și jumătate. Este vorba de nici mai mult, nici mai puțin de 7.500 de euro pentru evenimentele private din București și mai mult pentru cele din afara Capitalei!

Prețul lui Bogdan de la Ploiești nu este deloc mic

„Pentru mine, muzica înseamnă darul de la Dumnezeu, mi l-a dat să-i fac fericiți pe oameni.

Da, am refuzat în ultima perioadă sute de evenimente. Eu consider că sănătatea este pe primul plan, consider că trebuie să avem timp și de noi. Într-adevăr, este foarte greu să refuzi banii, sunt conștient, dar am eu o mulțumire sufletească, pentru că știu că unde sunt plătit mai bine, întotdeauna am fost și respectat la cel mai mare nivel și întotdeauna au fost și petreceri mult mai frumoase.Nu este cu răutate creșterea prețului meu. Avem 7.500 de euro pentru o oră jumătate. Ăsta este prețul, doar că în afară este alt preț, în afara Bucureștiului este alt preț, se adaugă drum, hotel, se face contract, eu am firmă de evenimente, sunt plătit legal, plătesc toate taxele, îi plătesc prin firmă pe băieții mei din trupă”, a declarat Bogdan de la Ploiești, în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *