Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cine este cel de-al doilea bărbat găsit fără suflare în Mureș? Familia lui Andrei este devastată de durere: „Doamne, fă o minune!”
Veștile triste continuă, după tragedia din Mureș. Cine este cel de-al doilea bărbat găsit fără viață în râul Mureș? Familia se pregătește de a treia înmormântare!

Tragedia de pe râul Mureș care a avut loc în urmă cu o săptămână, la data de 30 aprilie, atunci când o barcă care avea la bord 12 persoane s-a răsturnat pe râul Mureș.
După incident, doar 8 persoane din cele 12 au reușit să se întoarcă la mal. Celelalte 4, 2 bărbați și 2 copii minori, au fost dați dispăruți.

Unde a fost găsit cel de-al doilea bărbat?


Trupul neînsuflețit al uneia dintre victime, Eduard, a fost găsit după 5 zile de căutări, iar la data de 7 mai, a fost găsit și cel de-al doilea cadavru, tot al unui bărbat. Trupul a fost găsit pe o insuliță, la doar 500 de metri de locul unde a fost descoperit și cadavrul lui Eduard.

Din nefericire, însă, trupurile celorlalți 2 minori sunt încă de negăsit, micuții fiind căutați în continuare de echipele speciale.

„Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin” , a informat duminică Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș.

Al doilea bărbat mort este cumnatul lui EduardFamilia îndoliată se pregătește de a treia înmormântare. Andrei, bărbatul descoperit duminică fără viață în apele Mureșului, era chiar cumnatul lui Eduard, una dintre victimele tragediei. Din nefericire, în aceeași tragedie s-a stins din viață și Nicolas, băiețelul de 3 ani al lui Eduard, care a decedat la puțin timp după ce a fost scos din apă.

Rudele sunt în stare de șoc, iar recent, soacra lui Andrei a făcut o postare pe pagina personală de Facebook, mărturisind cu durere că speră ca și ceilalți doi nepoți ai săi să fie găsiți, în cele din urmă.

„Drum lin spre cer, dragul nostru ginere și Doamne, fă o minune să găsească și copilașii tăi. Odihnă veșnică, nu vă vom uita niciodată”, a scris soacra lui Andrei, pe Facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *