Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O vedetă a murit într-un bar din Italia: „Odihnește-te în pace, Monica!”
O tânără vedetă a murit la 37 de ani. Monicăi i s-a făcut rău într-un bar din Italia. Familia este distrusă de durere.

O vedetă TV a pierit la 37 de ani după ce i s-a făcut rău. Monica Sirianni fusese concurentă Big Brother, difuzat între 2011 și 2012.

Tânăra a decedat vineri seara pe 5 mai, în Soveria Mannelli, provincia Catanzaro. Prietenii au cerut imediat ajutorul și Monica Sirianni a fost dusă de urgență la spital. A murit însă la scurt timp după ce a ajuns în camera de urgență. Deocamdată se fac cercetări pentru a afla ce i-a provocat moartea atât de subită.


Nu este exclus ca Monica să fi suferit un infarct. „Odihnește-te în pace, Monica!”, i-au transmis apropiații.

Familia este distrusă de durere

Monica, profesoara de engleză, a ieșit în evidență după ce a participat la cea de-a douăsprezecea ediție a reality-show-ului Canale 5, pe când avea 25 de ani.

Fiică a emigranților calabrezi care au ales să se mute la Sydney, Monica se întorsese în Italia, în ciuda părerii contrare a părinților ei.Mai mult, participarea Monicăi la Big Brother a coincis cu începutul poveștii ei de dragoste cu Fabrizio Conti, un coleg de cameră cunoscut în Casa Cinecittà. Legătura lor s-a rupt după încheierea reality-show-ului. Monica a ales să rămână și să locuiască în Italia, după show, informează news.italy24.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *