Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„S-a dus la baie și a vomitat cheaguri”. Cine este Andreea, adolescenta de 15 ani din Vrancea care și-a pierdut viața, după ce medicii i-au spus că are o răceală banală când problema a mai apărut
Andreea avea doar 15 ani când și-a pierdut viața. Familia este în stare de șoc și spune că problemele de sănătate ale acesteia erau serioase, căci vomitase sânge de câteva ori.

Andreea dădea semne că ceva serios se întâmplă cu ea, iar familia ei a cerut ajutorul medicilor, dar, din nefericire, aceasta a murit.

Decesul adolescentei a avut loc brusc, după ce acesteia a început să îi curgă sânge din nas.


Cine este Andreea, adolescenta care a murit, după ce a vomitat cheaguri de sânge

Andreea avea doar 15 ani și locuia în Bălești, o comună din Vrancea. Aceasta făcea parte dintr-o familie numeroasă, având încă șase frați, dintre care o soră geamănă și doi frați vitregi.

Din nefericire, familia ei nu o ducea foarte bine din punct de vedere financiar, dar toți se înțelegeau de minune.

Din nefericire, Andreea a murit subit, după ce a început să îi curgă sânge din nas și să vomite cheaguri de sânge. Încercările părinților de o salva au fost în zadar și nu au putut face nimic altceva decât să vadă cum fiica lor pierde lupta cu viața.Andreea nu era cunoscută ca având vreo afecțiune cronică și nimeni nu și-a putut explica decesul ei. În seara în care s-a dus la culcare, se simțea foarte bine, dar, în doar câteva ore, totul s-a schimbat radical.

Imediat ce s-a trezit, a început să îi curgă sânge din nas, a mers la baie, deoarece se simțea foarte rău și a început să vomite sânge. După doar câteva minute, a leșinat. Familia a sunat imediat la 112.

Problemele de sănătate apăruseră de câteva luni
Tatăl vitreg al Andreei a spus că aceasta a căzut, într-un magazin, în urmă cu doar câteva luni, dar, la spital, medicii i-au spus că este doar răcită.„La începutul anului, a căzut jos într-un magazin, am dus-o la spital si a avut o răceală. Poate bea energizante. Atunci ne-a dat un tratament, vitamine, au spus că e răceală. Mai avea o tuse seacă. Am întrebat-o. Aseară chiar era veselă. Tatălui meu i-a spus că îi e rău și că a vomat sânge. A fost pe moment”, a precizat bărbatul.

Potrivit primelor informații, Andreea ar fi decedat în urma unui stop cardiorespirator, iar, la fața locului, a fost chemat, prima dată, medicul de familie, după care, a fost efectuat apelul la 112. Manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat.

Mai mult decât atât, poliția a deschis un dosar penal, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea cauzei decesului.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *