Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Câți Bani Îți Cere Carmen Harra Pentru O Oră În Care Îți Prezice Viitorul
Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din țară. Multe dintre vorbele sale se adeveresc, drept urmare mulți oameni au apelat la ea, de-a lungul timpului. Iată ce sumă cere pentru o oră în care-ți prevestește ce ți se va întâmpla în viitor!

Câți bani îți cere Carmen Harra pentru o oră în care îți prezice viitorul

Carmen Harra este originară din România și cunoscută ca artist aici, dar de câțiva ani buni s-a stabilit în SUA, unde este notorie ca prezicătoare.


Acolo, în calitate de parapsiholog ia contact chiar și cu persoane din lumea Hollywood-ului. Nume precum Jennifer Lopez sunt printre celebritățile care au apelat la ea.

Astfel, pentru o oră în care-ți prezice viitorul, Carmen Harra câștigă între 400 și 600 dolari pe oră.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue.Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a declarat Carmen Harra, conform ciao.ro.

Tot în SUA, Carmen Harra câștigă bani și din drepturile de autor. De pe urma unor cărți publicate, încasează mii de dolari.„Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine.

Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani”, declara Carmen Harra la un moment dat.

Vestita clarvăzătoare a apărut în mai multe emisiuni și posturi renumite precum: Today, Fox News, Good Day New York. Alte nume faimoase cărora le-a prezis ceea ce li se va întâmpla sunt: Hillary şi Bill Clinton, Elisabeth Hasslehoff, Ben Affleck şi Courtney Cox.
Ce spune Carmen Harra despre coronavirus
Anul trecut, când încă nu era apărut vaccinul anti-Covid, Carmen Harra a îndemnat la calm, deoarece se va găsi o soluție pentru combaterea acestuia.

Cum nici în prezent nu se cunoaște cu exactitate un medicament care să ne scape de acest virus, Carmen Harra spune că va apăra un tratament folosit pentru mamaria din 1883.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *