Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cătălin Scărlătescu a dat vestea cea mare despre nuntă! Doina Teodoru, în stare de şoc. A promis că…
Cătălin Scărlătescu are gânduri de însurătoare?! Vedeta și-a uimit fanii din nou! Iată cum s-ar îmbrăca bucătarul chef la propria nuntă, dacă s-ar însura cu Doina Teodoru sau cu orice altă femeie.

Luni, 8 mai 2023, Cătălin Scărlătescu a vorbit pentru prima dată despre nunta sa. Momentan, nu se știe când sau cu cine se va însura bucătarul chef, însă un lucru este sigur: nu va purta costum de mire.

Vedeta nu va ține cont de regulile vestimentare, ci se va îmbrăca în pantaloni scurți, așa cum a fost îmbrăcat Răzvan Fodor la cununia civilă.


„Nu mă luați cu astea, nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor! Dacă devin mire, mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi! (râde – n.r.)”, a dezvăluit, luni, Cătălin Scărlătescu în cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik.

Cătălin Scărlătescu nu va găti pentru nunta lui Smiley cu Gina Pistol

În cadrul aceluiași interviu, Cătălin Scărlătescu a vorbit și despre nunta lui Smiley cu Gina Pistol și despre retragerea ei de pe micile ecrane. Din punctul său de vedere, este normal ca Gina Pistol să stea mai mult timp acasă cu fetița ei, Josephine, mărturisind, totodată, dacă ar avea și el un copil ar face același lucru.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma… Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului…A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea. M-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a spus vedeta.

Cătălin Scărlătescu a precizat, totodată, că de abia așteaptă să petreacă la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley, unde nu va găti nimic, ci doar va participa ca invitat din partea miresei.

„Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu! Eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea.

I-am făcut o parte, așa, de grill-uri (grătar – n.r.). La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei!”, a explicat el.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *