Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cine este tânărul care a furat o locomotivă din stația Medgidia și s-a plimbat cu ea. Cum se apără / FOTO
Cine este tânărul care a furat o locomotivă din stația Medgidia ieri și s-a plimbat cu ea. Cum se apără în urma celor întâmplate. Autoritățile care se ocupă de cercetarea cazului au decis să fie reținut pentru 24 de ore.

În timp ce unii au criticat, alții s-au amuzat pe seama faptului că un tânăr s-a urcat într-o locomitivă și s-a plimbat cu ea, fără să se gândească o secundă că s-ar putea ajunge să fie reținut de polițiști. Iată din ce motiv a decis să procedeze așa.

S-a aflat cine este tânărul care a furat o locomotivă și s-a plimbat cu ea


Tânărul a intrat în cabină și a pus locomotiva în mișcare prin ridicarea și conectarea pantografului, parcurgând o distanță de aproximativ 200 de metri.

Primele informații arată că tânărul de 18 ani, care a furat locomotiva și a parcurs o scurtă distanță, are un motiv halucinant. El ar fi procedat astfel pentru că ar fi vrut să facă o fotografie în interiorul cabinei și să o posteze pe rețelele sociale, totul din dorința de a-și impresiona prietenii.

„Menționăm faptul că, doar în momentul remizării locomotivei mecanicul este obligat să informeze în scris impiegatul de mișcare din stația CF respectivă, înscris oficial care atestă faptul că mecanicul și-a terminat activitatea și a asigurat locomotiva pe linie, astfel încât aceasta să nu poată fi deplasată”, au transmis reprezentanții CFR.Polițiștii se ocupă de caz

Reprezentanții CFR au transmis ieri că oamenii legii se ocupă de cercetarea acestui caz. Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa – Postul de Poliţie Transporturi Feroviare/Transporturi Navale Medgidia a primit o sesizare în acest sens, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

„În cazul de față, precizăm faptul că mecanicul de locomotivă nu a anunțat în scris remizarea locomotivei, iar în momentul în care angajatul de la Postul 1 Mișcare a observat că locomotiva s-a pus în mișcare, s-a deplasat imediat în zona respectivă și a constatat că la bord se afla o persoană străină, moment în care a solicitat telefonic prezența reprezentanților Poliției TF la fața locului”, au adăugat aceștia.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua autoritățile în cazul tânărului care a furat locomotiva și s-a plimbat cu ea, fără să se gândescă la consecințe.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *