Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Vești bune pentru pensionari! Marius Budăi a anunțat data la care vor fi livrate pensiile în luna iunie
Marius Budăi a anunțat când începe distribuirea pensiilor în luna iunie. Ministrul Muncii a spus daca vor exista întârzieri.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a spus care este data la care pensionarii își vor primii banii, în luna iunie. Oficialul a lămurit acest aspect, deoarece în ultimele zile, au apărut zvonuri conform cărora românii își vor primi pensiile mai târziu, din cauza sărbătorilor de Rusalii. Iată care este, de fapt, adevărul!


Vești bune pentru pensionari! Marius Budăi a anunțat data la care vor fi livrate pensiile în luna iunie
Așadar, ministrul Marius Budăi susține că pensionarii își vor primi banii în perioada stabilită, 1-15 iunie, și că nu vor exista întârzieri. Mai mult, ministrul Muncii asigură că poștașii vor livra banii românilor inclusiv de Rusalii, pe 5 iunie.

„Pensiile se vor plăti în calendarul stabilit, 1-15 iunie, fără niciun fel de rezervă (…).

Da (poștașii muncesc și în vinerea din punte – n.r.). Nu va exista nicio zi de întârziere”, a transmis ministrul Marius Budăi.
De asemenea, Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii Naționale, a mărturisit că până la data de 15 iunie, toți pensionarii care au optat pentru plata pensiei prin mandat poștal își vor primi banii fără nicio zi de întârziere.În plus, Daniel Baciu a precizat că a discutat cu șeful companiei Poșta Română și au stabilit ca livrarea pensiilor să înceapă pe 2 iunie, iar primele tranșe de bani vor fi virate de la sfârșitul acestei luni.

„Noi avem convenție încheiată între CNPP si Compania Națională Poșta Română în care sunt stipulați foarte clar termenii atât de plată, cât și de distribuire a pensiilor.

Este o problemă la sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie privind acele zile libere. Am vorbit personal cu șeful companiei Poșta Română. Ei vor lucra pe 2 iunie, vineri.Am primit asigurări că vor începe să distribuie pensiile pe 2 iunie pentru acei beneficiari care au ales plata prin mandat poștal, urmând ca după data de 6 să intram în program normal. Noi, primele tranșe de bani, le vom vira încă de la sfârșitul lunii mai, să aibă cash să livreze pensiile începând cu data de 2 iunie, vineri. Până pe data de 15 trebuie achitate toate pensiile pentru cei care au optat pentru plata pensiei prin mandat poștal”, a explicat Daniel Baciu.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *