Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un pacient a intrat cu mașina într-un spital, sătul să aștepte de mai bine de doi ani un tratament
Un bărbat a intrat cu maşina într-un spital din Portugalia, sătul să aştepte de peste doi ani un tratament. Pacientul a transmis că încrederea lui în medici este zero.

Un șofer s-a izbit cu mașina prin faţada unui spital din Portugalia, reușind să pătrundă în acesta, după ce s-a săturat să aștepte peste doi ani pentru tratament. Nicio persoană nu a fost rănită, iar bărbatul a fost arestat la faţa locului.

Înainte de a intra în spital, Hugo Lopes a lipit două pagini de documente despre starea lui de sănătate pe geamul șoferului. Apoi și-a spart Mercedesul prin intrare spitalului.

Angajații spitalului au fost șocați de zgomotul puternic produs de mașina care s-a izbit de clădire. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în accidentul de la Spitalul de Cascais, din Portugalia, relatează Mirror.


Hugo își justifică gestul

Bărbatul transmite că a fost trecut cu vederea de către spital pentru tratament.
„Aș dori să știu de ce mă discriminează sistematic la acest spital. De doi ani și jumătate cer ajutor. Este un efort titanic, agravat acum patru luni de o hernie. Am sărit de la consultație la consultație, de la medicul de familie la Spitalul Cascais”, a mărturisit el.

Pacientul a transmis că nu a putut să își facă nevoile în mod normal de când a fost supus unei operații de hemoroizi la o clinică privată în noiembrie 2020. Hugo Lopes a explicat că a fost, de asemenea, la trei spitale private diferite pentru a căuta o soluție la problemă. El a spus că a mers anterior spitalul public luni, pe 1 mai, când i s-ar fi prescris clorură de sodiu de către un medic.„Am fost internat la ora 8 dimineața și temperatura mea era de doar 34,5. Când m-au îngrijit și mi-au prescris clorură de sodiu, am intrat în panică și am plecat imediat. Încrederea mea în medici este 0. Am avut opt examinări în privat și îmi spun că nu am probleme fizice. Dar simt că mor. Nu mai vreau să trăiesc cu această suferință”, a adăugat bărbatul.

Hugo Lopes a fost arestat la spital, iar vehiculul său a fost scos de autorități. Acesta încă așteaptă un tratament.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *