Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Amestecul Natural Care A Dat Peste Cap Lumea Medicinii: Este Pe Bază De Ghimbir, Lămâie Și Usturoi. Curăță Ficatul Și Arterele Și Elimină Toxinele Din Corp
Vă prezentăm astăzi un amestec natural care a dat peste cap lumea medicinii, datorită efectelor sale pozitive extrem de puternice.

Băutura rezultată din amestecarea ghimbirului, lămâii și usturoiului curăță ficatul și artererele de toxine, grăsimi și alte impurități din organism și este totodată extrem de benefică împotriva infecțiilor, a gripei, răcelii și a altor maladii care împiedică buna circulație a sângelui.

Mai mult decât atât, acest amestec poate contribui de asemenea la reducerea riscului de cancer.

Ingrediente:

Usturoi – 8 căței
Ghimbir – 1 rădăcină de 4-5 cm
Lămâie – 2 tăiate în 4
Apă – 4 litri


Mod de preparare:

„Spălăm bine lămâia și ghimbirul. Curățăm de coajă ghimbirul și usturoiul.

Tocăm ghimbirul și usturoiul în bucăți foarte mici. Tăiem lămâia în 4 cu tot cu coajă. Amestecăm toate ingredientele într-un blender.

Într-o oală încăpătoare turnăm cei 4 litri de apă.

Adăugăm amestecul din blender și lăsăm la fiert. Când începe să dea în clocot apa, luăm vasul de pe foc și-l lăsăm la răcit.

Strecurăm lichidul și îl separăm în borcane sau sticle la rece,” notează floaredetei.ro.


Cum se consumă?

Acest amestec se consumă zilnic, cu minim două ore înainte de prima masă, timp de cel puțin două săptămâni. Cu ajutorul acestuia, veți deveni mai sănătoși și proaspeți, simțind cum organismul se va elibera de substanțele nocive.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *