Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Autobuz școlar cu 45 de copii, implicat într-un accident rutier. Un minor a suferit amputaţie de braţ
Un autobuz şcolar cu cu 45 de copii la bord a fost implicat într-un accident rutier la Melbourne, mai mulţi copii fiind răniţi, unii în stare gravă. Autobuzul școlar a fost lovit de un camion, răsturnându-se, transmite The Guardian.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani din Balliang East o să apară miercuri după-amiază în faţa tribunalului magistraților din Melbourne prin legătură video, după ce a fost acuzat de patru capete de acuzare pentru conducere periculoasă care a provocat răni grave.

Autobuzul, care transporta 45 de copii de la școala primară din Exford, efectua un viraj la dreapta din Exford Road pe Murphys Road când poliţia susţine că acel camion a intrat în el, provocând răsturnarea acestuia.

Ingrediente:

Usturoi – 8 căței
Ghimbir – 1 rădăcină de 4-5 cm
Lămâie – 2 tăiate în 4
Apă – 4 litri


Mod de preparare:

Unitatea de investigare a coliziunilor majore, sergentul principal Paul Lineham, a declarat că se pare că șoferul autobuzului a văzut camionul apropiindu-se de el din spate şi a încercat să accelereze pentru a ieşi din calea acestuia.

Cum s-a produs accidentul

„Este posibil ca acest lucru să fi diminuat impactul real al camionului în sine”, a declarat Lineham pentru 3AW.
Lineham a spus că, în timp ce investigațiile continuă, se pare că intersecția a oferit o „linie de vizibilitate clară” a drumului principal. El a spus că nu se ştie încă dacă toți copiii purtau centuri de siguranţă, care a confirmat ulterior că erau disponibile în autobuz.

„Nu există nimic din ceea ce am analizat până acum care să ne îndrepte spre un factor extern în legătură cu acest accident”, a spus el.Cum se consumă?

Copiii au fost prinşi în interiorul autobuzului înainte ca martorii şi lucrătorii de urgenţă să-i scoată.

Miercuri, poliţia a declarat că 18 dintre ei au fost duşi la spital, precum şi șoferul autobuzului, în vârstă de 52 de ani, care a suferit răni care nu îi pun viaţa în pericol. Primul copil a fost operat marţi, la ora 16.30, la mai puţin de o oră după accident.

Directorul general al Royal Children’s hospital (RCH), Bernadette McDonald, declarase anterior că nouă copii, cu vârste cuprinse între cinci şi 11 ani, au fost internaţi la spital şi că mai mulţi au avut nevoie de intervenții chirurgicale ample, inclusiv unul care a suferit o amputație completă a braţului.

Doi copii au fost externaţi aseară, dar şapte au rămas în spital în stare gravă. Unul dintre ei se află la terapie intensivă, dar se așteaptă ca starea lui să fie redimensionată miercuri.

Mulţi copii vor trebui să fie supuşi la mai multe intervenţii chirurgicale în zilele şi săptămânile următoare şi este probabilă o reabilitare pe termen foarte lung.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *