Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ea este Mădălina, adolescenta de 17 ani care a murit, astăzi, lovită de tren. Fratele ei a decedat cu câteva luni în urmă
Mădălina a murit, la doar 17 ani, lovită de tren în zona unei gări din Alba. Tânăra, în vârstă de 17 ani, a murit în zona gării din comuna Vințu de Jos. Fata a fost lovită de tren în timp ce traversa calea ferată.

Primele indicii arată că fata intenționa să traverseze calea ferată și nu a auzit trenul. Nu a avut nicio șansă ținând cont că pe acel tronson de cale ferată trenul circulă cu viteze foarte mari.

Cadavrul a fost târât aproape un kilometru de către locomotivă. Pentru scoaterea trupului a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

Trenul care a lovit-o pe Mădălina venea de la Viena și trebuia să ajungă în București.


Mod de preparare:

Tânăra era în clasa a 11-a, învățământ dual, la specializarea “operator la mașini cu comandă numerică”. Avea o situație școlară foarte bună, fiind prezentă la toate cursurile și stagiile de practică. De curând a participat la un târg pentru oferte educationale și era foarte implicată în tot ceea ce făcea.

A fost apreciată de profesori, iubită de colegi, fiind o fire sociabilă, veselă. Era cunoscută și apreciată și în comunitatea unde locuia. Prietenii și apropiații sunt în stare de șoc.

Fata provine dintr-o familie cu mai mulți frați. În luna ianuarie a acestui an, familia a mai pierdut un fiu. Părinții fetei sunt împietriți de durere, pierzând doi copii în mai puțin de jumătate de an.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *