Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ofițerul de poliție care a mângâiat-o și i-a cântat fetiței rănite în urma unui accident de mașină, înconjurat de aprecieri.
Un ofițer de poliție salvează o fetiță de doar 2 ani de la locul unui accident

În iunie 2015, Stephanie, soțul ei Carlos și cei patru copii ai lor au fost implicați într-un accident de mașină în Brighton, Colorado. Din păcate, Carlos a murit imediat după impact, iar Stephanie și cei trei copii au fost și ei grav răniți. Singura persoană care a rămas nevătămată a fost fata cea mai mică, Sirena, în vârstă de 2 ani.

Echipajele medicale sosite la fața locului au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i ajuta pe răniți, dar pentru tată accidentul a fost fatal. Micuța Sirena a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii de un ofițer de poliție, pe nume Nick Struck.


Mai târziu, imaginea cu agentul de poliție și Sirena a făcut înconjurul internetului. La momentul accidentului, Nick a înțeles că fetița de doar 2 ani care a scăpat nevătămată trebuie să fi fost foarte speriată. Așa că a decis să o ia repede de acolo.

Și-a adus aminte că fetiței sale îi plăcea să fie mângâiată, în timp ce îi cântă „Twinkle, Twinkle little star” ca să o calmeze. Același lucru l-a făcut și cu micuța Sirena, purtând-o mult timp în brațele sale și asigurându-se că este liniștită și în siguranță.

„Am o fiică de 2 ani și ea e primul meu copil. Primul gând a fost că ar fi putut fi ea în locul Sirenei”, a spus Nick.Actul de bunătate de care a dat dovadă acest ofițer de poliție a emoționat întreaga lume, iar imaginea cu el și micuța Sirena a devenit virală. Gestul său a fost unul deosebit de emoționant și a demonstrat cât de importantă este empatia în lumea în care trăim.

În aceste momente dificile, când oamenii se confruntă cu probleme majore, o simplă acțiune poate face o diferență enormă. Actul de curaj și empatie al ofițerului de poliție Nick Struck a schimbat viața unei familii și a inspirat oameni din întreaga lume.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *