Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Vărul lui Culiță Sterp și-a pus capăt zilelor, după o decepție în dragoste. Ionică a fost găsit împușcat în cap, în casa în care locuia cu părinții. Ce a scris în mesajul de adio pe care i l-a transmis fostei iubite, înainte de a recurge la gestul extrem
Tragedie fără margini pentru familia lui Culiță. Verișorul artistului s-a sinucis!

Ionică avea 30 de ani și o viață lungă înainte, dar pe care, din dragoste, a decis să și-o curme singur. După o despărțire dureroasă, verișorul lui Culiță Sterp nu a mai putut face față suferință și astfel a ajuns să lase în urma sa o mare durere.

Tânărul se despărțise recent de fata pe care o iubea și fără de care nu-și vedea viața, motiv pentru care, după ce i-a lăsat un mesaj pe rețelele de socializare, s-a împușcat. Acolo, conform anchetei, acesta i-ar fi spus fostei partenere ce are de gând să facă și ar fi îndemnat-o să sune la poliție.


Ionică nu a mai suportat suferința în amor

Fata, însă, a văzut mesajul lui Ionică mult prea târziu, medicii ajunși la fața locului încercând în zadar să îl mai salveze.

Astfel că, în cele din urmă, i s-a declarat decesul, fapt care a îngenuncheat-o pe mama tânărului de 30 de ani.

Victima, cu arma de vânătoare pe care o deținea în mod legal, s-a împușcat în cap, chiar în camera sa, în casa unde locuia cu părinții. Mama și tatăl băiatului au fost cei care l-au găsit fără suflare.

În urma tragediei, care a adunat la un loc toată familia, chiar și rudele din Hunedoara, vecinii lui Ionică au rămas șocați de cele întâmplate.

Cei care l-au cunoscut pe vărul lui Culiță au numai cuvinte de laudă despre el și spun că nu-și închipuiau vreodată că Ionică va recurge la un asemenea gest, căci nu dădea vreun semn care să-i fi dus cu gândul la o așa nenorocire.„E urât și greu, atât… Nu a pomenit niciodată despre așa ceva…”/ ”Din dragoste, dar nu știu…”/ ”Am auzit-o pe maică-sa când a început să plângă, a fost disperată, am ieșit afară și am întrebat-o ce se întâmplă, a zis că pentru o fată care l-a lăsat”/ ”A fost un băiat de milioane, nu știu ce a pățit, a avut o decepție”, spun vecinii și rudele care-l plâng pe Ionică.

Acum, în timp ce familia se pregătește să-l conducă pe Ionică pe ultimul drum, oamenii legii din Sânandrei, județul Timiș, acolo unde s-a petrecut tragedia, au deschis un dosar în acest caz.

Totodată, psihologii trag un semnal de alarmă și spun că decepțiile în amor sunt cele mai frecvente cauze ale sinuciderilor, cei aflați în aceste situații având nevoie de sprijinul celor dragi ori chiar de ajutor specializat.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *