Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Andra rupe tăcerea despre sarcină. Bobonete a tras-o de limbă: „E normal că par gravidă”
Andra rupe tăcerea despre sarcină. Artista a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Bobonete, unde a dezvăluit mai multe lucruri despre ea. Chiar dacă este destul de discretă când vine vorba de familia sa, de data aceasta a vorbit fără niciun fel de reţinere.

Andra rupe tăcerea despre sarcină. Bobonete i-a spus artistei care sunt cele mai mari curiozități pe care fanii le caută în general pe Google despre ea, iar una dintre întrebări a generat imediat și un răspuns din partea solistei.

„Fii atentă, apropo de curiozități, știi ce caută lumea despre tine pe Internet? Am dat un search și ți le zic: ‘Andra măruță vârsta’, ‘Andra Măruță copii’. ‘Andra Măruță nemachiată’, ‘Andra Măruță gravidă’„, a spus Bobonete.


Andra rupe tăcerea despre sarcină

Pentru a pune capăt tuturor zvonurilor, Andra spune că nu a fost și nici nu va mai fi vorba despre o sarcină, iar burta la care face referire toată lumea este, de fapt, de la mâncare. Artista recunoaște că s-a îngrășat și că a fost de mai multe ori felicitată, pentru că oamenii credeau că este însărcinată.

„Nu, sunt doar grasă. Nu mai sunt gravidă, sunt doar grasă. Știi cum e, unul pune pe picioare, altul pune pe burtă, pe fund, la mine mâncarea se pune pe burtică și normal că par gravidă. Am fost la concerte și venea lumea, doamna Andra, felicitări. Nu, doamnă, sunt grasă, vă rog să nu-mi mai spuneți că sunt gravidă, prefer să-mi spuneți că sunt grasă.”, a spus Andra.

Andra recunoaște că este geloasăAndra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc, reprezentând imaginea unei familii perfecte, reușind să stea mereu departe de orice fel de scandal. Secretul lor este că se completează perfect și personalitățile lor extrem de diferite le permit să ia mereu deciziile potrivite.

„Cred că mai bine îl întrebați pe Cătălin cum mă port în căsnicie. Eu zic că sunt exemplară! (râde) Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili.

Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil. Echilibrul nostru vine din asta.Eu sunt mai sensibilă decât el, cum spuneam mai devreme: plâng mai ușor, sufăr și mă consum din diverse motive, în timp ce el este mai cumpătat, se gândește de două ori, le vede în perspectivă, ia puține lucruri personal. Aceasta este o diferență care pe mine mă ajută mult, pentru că ne completăm.

De multe ori îl sun, dacă nu e lângă mine, să îi cer o părere, pentru că știu că îmi va schimba perspectiva. Aceste trăsături îl fac pe el un manager mai bun, un strateg mai bun. Eu am fire de artist, cu siguranță”, a declarat Andra pentru viva.ro.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *