Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Îți Mai Aduci Aminte De Comisarul Corrado Cattani Din Serialul “Caracatița”? Așa Arată Astăzi, La 75 De Ani, Marele Actor Michele Placido
“La piovra” a facut furori in anul 1992, atunci cand a fost lansat in Romania.

Printre personajele de neuitat ale serialului italian s-a aflat si Michele Placido, actorul care a jucat rolul comisarului Corrado Cattani.

Michele Placido este barbatul care a frant inimile telespectatoarelor din toata lumea.

În 1978, la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, Michele Placido a câștigat premiul Ursul de Argint pentru cel mai bun actor cu rolul muncitorului homosexual din melodrama Ernesto, în regia lui Salvatore Samperi.


Andra rupe tăcerea despre sarcină

Debutul teatral l-a avut în 1969. Primul său succes actoricesc l-a cunoscut cu rolul soldatului Paolo Passeri din Marcia trionfale (1976, regizat de Marco Bellocchio), fiind răsplătit cu un premiu David di Donatello.

În ultimele două decenii, starul italian s-a retras în spatele camerei de filmat.

El a aparut in cateva filme TV din anii 1970, dar in anul 1983 a primit rolul care l-a facut celebru, cel al inspectorul de politie ce investigheaza Mafia in serialul Caracatita, de Damiano Damiani.

Dupa succesul avut in serial, el a mai aparut si in alte filme si productii de televiziune, printre care intr-un film semibiografic despre Giovanni Falcone si L’ultimo padrino.Actorul, in varsta de 75 de ani, a fost casatorit cu actrita Simonetta Stefanelli de care a divortat in 1994.

Din anul 2012 a luat-o de nevasta pe actrita cu care avea o relatie de 10 ani, Federica Vincenti, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ultima oara cand Michele a fost fotografiat in public a fost in luna februarie a acestui an, atunci cand actorul a participat la un show de moda tinut de Gorgio Armani in Milan, Italia.

Cu toate că și-a pierdut trăsăturie de altădată, anii fiind vizibili pe fața sa, caracterul și personalitatea au rămas aceleași, astfel că el continuă să surprindă.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *