Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Caprifoiul sau mâna Maicii Domnului, planta care vindecă toate bolile. La ce folosește




Caprifoiul sau mâna Maicii Domnului, cum mai este numită această plantă, este una extraordinară pentru sănătatea noastră. Iată ce beneficii despre care nu știai are aceasta!

Ce este caprifoiul și la ce se folosește

Caprifoiul sau mâna Maicii Domnului, cum este ea numită popular, este o plantă foarte bună pentru ameliorarea durerilor de cap, dar și a celor din sfera ORL. Florile sale frumos mirositoare fac tratamentul chiar mai ușor.

Legenda spune că planta a primit acest nume, după ce Maica Domnului fugea cu pruncul în brațe și singura floare care a găzduit-o a fost cea de caprifoi.


„De azi înainte şi până în eternitate, tu vei fi floarea preferată a oamenilor.

Îţi dau puterea să vindeci pe om de toate bolile şi să-l salvezi de la moarte aşa cum ai făcut tu pentru mine”, i-ar fi spus Fecioara Maria, binecuvântând-o.

„Caprifoiul te poate feri de infecţiile virale şi poate trata unele simptome neplăcute ale răcelilor.

Febra acută, durerile în gât şi cele de cap se pot trata cu ceaiul de caprifoi, pe care îl obţii dintr-o ceaşcă cu flori la 1 litru de apă clocotită.



Se lasă la infuzat 10 minute, după care se strecoară şi se beau 2-3 căni pe zi.

Ceaiul însă este contraindicat persoanelor cu diaree acută sau care au probleme cu stomacul.

Mai poate fi utilizat şi în caz de abces mamar şi intestinal, dizenterie şi durere în timpul urinării.”, spune Daniela Stan, medic de familie.





















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.




\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *