Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Adelin a murit decapitat de tren, lângă Alexandria. Băiatul de 16 ani s-ar fi sinucis din cauza unor datorii la păcanele
Scene cumplite în localitatea Nanov din Teleorman, acolo unde un tânăr în vârstă de 16 ani a murit decapitat de tren. Tragedia s-a produs în apropiere de gara Alexandria Nord și, potrivit unor surse, tânărul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor datorii la jocurile de noroc.

Filmul de groază s-a derulat rapid. Adelin a mers pe jos până în apropierea șinei de cale ferată și a așteptat trenul R 9372, pentru a duce la capăt planul înfiorător. Odată ajuns lângă halta Alexandria Nord, băiatul din Nanov a recurs la gestul sinucigaș.

Garnitura l-a decapitat.

Adelin, care ar fi împlinit 17 ani peste doar câteva zile, nu a avut nicio șansă de supraviețure. Mecanicul trenului l-ar fi văzut prea târziu pe adolescent și nu a mai putut evita impactul.


Nimeni nu își explică gestul extrem. Potrivit unor surse, tânărul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor datorii strânse la jocurile de noroc, relatează reporterul Observator Paul Nanian, însă nu există informații oficiale în acest sens.

Alexandru și-a dat foc lângă liceul unde a fost elev

Reamintim că, marți dimineață, un tânăr în vârstă de 19 ani și-a dat foc în Râmnicu Vâlcea.

Alexandru şi-a pus capăt vieţii în apropierea liceului unde a fost elev, după ce ar fi pierdut bani la jocurile de noroc. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Gestul său dramatic pare însă să fi fost premeditat. Pe contul său de Tik Tok, Alexandru nu se ferea să arate că suferă. Din dragoste, de depresie. Nimeni însă nu i-a înțeles strigătul de ajutor. În unul din ultimele sale mesaje postate, Alexandru vorbește despre moarte.„Am văzut la o fată pe TikTok un citat motivațional despre moarte și mamă, dar eu aș vrea să modific puțin după bunul meu plac. Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ar muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp”, spunea tânărul de doar 19 ani.

„Avea lacrimi în ochi! Offf Doamne!”, “A plănuit de mult timp, dar nu ne-am dat seama”, „Mi se rupe sufletul, mă, copile, nu te cunosc, dar îmi pare rău, iartă-ne că nu te-am ajutat, că nu am fost acolo!”, “M-am uitat la toate video-urile lui de aici, de pe TikTok! Chiar nimeni nu a observat că era în depresie?”,

“Chiar s-a ținut de cuvânt și ne-a dat răspunsul prea devreme”, “Ni l-a dat deja (răspunsul)”, “A plănuit de ceva timp să facă nenorocirea…păcat de el săracul”, “Ne-ai dat răspunsul din păcate. Odihnă veșnică în lumină, copil bun”, “Ne-ai dat răspunsul copile! Dumnnezeu să te odihnească în pace”.Marți, la ora 8:52, Alexandru își decide cumplitul sfârșit. Nu dă vreun semn de ezitare şi îşi duce planul înfiorător la capăt. Își dă foc și arde ca o torță în doar câteva minute. La câţiva paşi de el, trecătorii îşi văd liniştiţi de drum.

La 8:54, un martor sună la 112. E deja prea târziu. „Un copil care te îmbrăţişa şi te pupa şi pe mâini şi pe cap, ca să aveţi idee ce fel de copil era”, îl descria mama lui pe Alexandru.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *