Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ultimele fotografii cu Tina Turner dezvăluie o imagine fragilă! Regina Rock’n’Roll-ului se deplasa greu și se sprijinea de soțul ei FOTO
Iată ultimele fotografii cu Tina Turner dezvăluie o imagine fragilă! Regina Rock’n’Roll-ului se deplasa greu și se sprijinea de soțul ei.

A murit Tina Turner, „Regina Rock’n Roll”, la 83 de ani

Tina, care a devenit celebră în anii 1960 ca solistă a duo-ului Ike & Tina Turner din St. Louis, a murit miercuri, la 83 de ani:

„Tina Turner, „Regina rock’n roll-ului”, a murit liniștită astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o boală îndelungată, în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția”, a declarat un reprezentant într-un comunicat.

„Odată cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat. Tina Turner s-a născut Anna Mae Bullock la 26 noiembrie 1939, în Nutbush, Tennessee, SUA. A devenit celebră la sfârșitul anilor ’60 ca solistă a trupei Ike & Tina Turner Revue, dar mai târziu a cunoscut succesul mondial ca artistă solo”, a continuat acesta.


Cu muzica și vitalitatea ei inepuizabilă, Tina Turner a încântat milioane de fani și a inspirat mulți artiști din generațiile următoare. Hituri globale precum „What’s Love Got To Do With it”, „Private Dancer” și „The Best”, peste 180 de milioane de albume vândute, 12 premii Grammy și peste trei decenii de turnee pe stadioane sold-out în întreaga lume sunt doar o parte din moștenirea ei unică. Va avea loc o ceremonie funerară privată la care vor participa prietenii apropiați și familia.

Vă rugăm să respectați intimitatea familiei sale în aceste momente dificile. Nu se va răspunde la alte solicitări ale presei”, a mai transmis reprezentantul.

Ultimele fotografii cu Tina Turner dezvăluie o imagine fragilăÎnainte de moartea tragică a celebrei legende rock ‘n’ roll, Tina Turner, ultimele sale fotografii publice dezvăluie o imagine fragilă, sugerând că avea nevoie de ajutor pentru a merge. În imagini, Tina era surprinsă stând jos, iar pentru a se deplasa era sprijinită de soțul ei, Erwin Bach și de celebra prezentatoare Oprah Winfrey.

Tina Turner, alături de fani până în ultima clipă

Moștenirea muzicală și impactul pe care l-a avut Tina Turner sunt remarcabile. Cu peste 180 de milioane de albume vândute, 12 premii Grammy și peste trei decenii de turnee sold-out în întreaga lume, Tina Turner a lăsat o amprentă imensă în cultura muzicală.După vestea tristă a trecerii sale în neființă, managerul său de lungă durată, Roger Davies, a adus un omagiu memorabil vedetei. Acesta a subliniat că Tina Turner a fost o forță a naturii unică, puternică și cu un talent imens. Davies a avut privilegiul de a fi fost prieten apropiat și managerul său timp de peste 30 de ani, iar pierderea Tinei Turner a fost resimțită profund de el și de toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște.

„Din prima zi în care am întâlnit-o, în 1980, a crezut în ea însăși în totalitate, când puțini alții o făceau la acea vreme. A fost un privilegiu și o onoare să-i fi fost prieten apropiat, precum și managerul ei timp de peste 30 de ani”, a spus Davies.
După vestea tristă a trecerii sale în neființă, managerul său de lungă durată, Roger Davies, a adus un omagiu memorabil vedetei. Acesta a subliniat că Tina Turner a fost o forță a naturii unică, puternică și cu un talent imens. Davies a avut privilegiul de a fi fost prieten apropiat și managerul său timp de peste 30 de ani, iar pierderea Tinei Turner a fost resimțită profund de el și de toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște.

„Din prima zi în care am întâlnit-o, în 1980, a crezut în ea însăși în totalitate, când puțini alții o făceau la acea vreme. A fost un privilegiu și o onoare să-i fi fost prieten apropiat, precum și managerul ei timp de peste 30 de ani”, a spus Davies.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *