Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

DULCE RĂZBUNARE! THEO ROSE L-A SFIDAT PE ANGHEL DAMIAN ÎN PLINĂ STRADĂ DUPĂ CE ACTORUL A INTRAT LA LIA BUGNAR ÎN CASĂ
Pe 17 mai 2023, CANCAN.RO vă dezvăluia, în exclusivitate, că Anghel Damian și-a lăsat iubita gravidă în mașină și a intrat la Liga Bugnar în casă, după care i-a plimbat câinele. A umilit-o, practic, pe Theo Rose. În weekend, a venit, însă, și răzbunarea. Îndrăgita artistă nu a rămas datoare și l-a sfidat pe actor în plină stradă. Lovitură sub centură! Avem detalii și imagini spectaculoase.

Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu opt ani, dar relația lor s-a destrămat acum câteva luni. Au hotărât, însă, să păstreze o relație civilizată, mai ales că sunt implicați în diverse proiecte, atât pe platourile de filmare, cât și în viața de zi cu zi. Zilele trecute, CANCAN.RO a asistat la o scenă, fără nicio exagerare, incredibilă. În urmă cu o săptămână, actorul a greșit, fără îndoială. Și-a luat iubita gravidă în opt luni și a mers cu ea la casa fostei iubite, Lia Bugnar, pentru a-i plimba acesteia câinele.


Nu s-a lăsat îmbrățișată de Anghel Damian!

Ulterior, Anghel Damian și Theo Rose au părăsit “locul faptei”. Răul a fost, însă, făcut. Artista pare să nu fi depășit, totuși, momentul. Sâmbătă, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi în zona de nord a Capitalei, după ce au luat masa la restaurantul lui Dani Oțil. Au părăsit separat localul. Prima a ieșit artista, după care partenerul ei. Acesta a recuperat din distanță și a încercat să-și ia iubita în brațe. Ea, însă, l-a respins! Avem imagini și, totodată, dovada de netăgăduit. Asta, da, răzbunare! Îndrăgita cântăreață nu a rămas datoare după “episodul patrupedul” 😊.

A condus mașina, deși este gravidă în opt luniAnghel Damian a fost, clar, ofuscat de gestul lui Theo Rose. Și, drept urmare, a refuzat să urce la volan. Și-a lăsat iubita gravidă în opt luni să conducă. Posibil episodul de săptămâna trecută, când actorul a plimbat câinele fostei iubite în fața ei, a lăsat urmări în relația lor. Noi credem, însă, că vor depăși momentul. Urmează să devină părinți peste doar câteva zile, iar micuțul îi va uni, cu siguranță, și mai mult.

Totodată, cu această ocazie, CANCAN.RO îi urează cântăreței naștere ușoară și să se bucure de micuț. Când va fi cazul, vom reveni cu noi informații. Deci, toți cititorii să rămână pe poziții!

Theo Rose: “M-am hotărât să nasc natural”

Theo Rose este pe ultima sută de metri cu sarcina și a luat și cea mai importantă decizie: metoda prin care o să nască. Fiind îngrozită de operații, artista a decis să nască pe cale naturală. Deși îi este teamă de momentul cel mare, încearcă să se îmbărbăteze și speră că travaliul nu o să fie unul prea lung sau prea dureros.“M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile. Nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică, că totuși e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a spus Theo Rose.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *