Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Maria, studenta de 20 de ani din Iași, a fost găsită după aproape două săptămâni. Unde se afla
Tânăra de 20 de ani, studentă la Facultatea de Litere din Iași, a fost găsită la aproape două săptămâni după ce a fost dată dispărută. Familia credea că a fost răpită.

Maria, tânăra de 20 de ani, a fost găsită teafără în Republica Moldova. Părinţii ei au fost informaţi să vină să o preia.

„Astăzi, 23 mai a.c., tânăra a cărei dispariție a fost sesizată la data de 10 mai a.c., a fost găsită. Polițiștii ieșeni continuă verificările pentru clarificarea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Iași, potrivit ziaruldeiasi.ro.


Maria dispăruse de acasă după ce își luase adio, subtil, de la apropiați

Maria Gheorghiu dispăruse de acasă pe 9 mai. Își anunțase părinții că în acea zi va avea cursuri la Facultatea de Litere din Iași toată ziua, de dimineață, până seara la 8.

Familia spune că Maria s-a comportat normal și nu a dat de bănuit că plănuia să plece. Era foarte apropiată de mama și de mătușa ei, pe care a chemat-o să o vadă, cu o seară înainte de dispariție, la ea acasă. Deși le spunea că merge la facultate, tânăra ar fi lipsit de la cursuri aproape tot semestrul. Semn că ceva în viața ei se schimbase.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *