Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

UPDATE: 26 de pompieri răniți în a doua explozie de la Crevedia
Cine se gândea că la Crevedia, la marginea județului Dâmbovița, la o aruncătură de băț de Capitală, se poate declanșa o adevărată catastrofă? O nenorocire generată de neglijență, de lipsa de respect față de lege, față de semeni.


Stația GPL nu avea autorizație de funcționare. Acolo, într-o oarecare limită a normelor, mai mult decât de acoperire, funcționa o parcare pentru autocamioane. De ce nu s-a știut că în zonă sunt amorsate adevărate bombe, un real pericol pentru întreaga comunitate? Nu se știa ori responsabilii s-au făcut că nu văd ceea ce se întâmplă?

Am încercat să ajungem la locul unde s-a produs această catastrofă. Nu am reușit. Drumul Național 1 este blocat de mai multe ore. Circulația rutieră a fost redicționată cu mare dificultate. Mulțime de echipaje de pompieri. Șapte militari care interveniseră la incendiu au suferit arsuri grave, fiind surprinși de suflul unei puternice explozii. La următoarea deflagrație, mult mai violentă, au fost răniți încă 26 de pompieri. Un singur pompier, intubat, este în stare gravă. Au fost răniți și câțiva jurnaliști prezenți la fața locului.Un cetățean, speriat de explozie, a făcut un atac de cord. Cu toate intervențiile medicilor, viața nu i-a putut fi salvată. Localnicii sunt înspăimântați. Au spus că li s-au clătinat casele ca la cutremur. Li s-au deschis geamurile. Plasele de la ferestre le-au sărit.

La Ministerul de Interne s-a format o celulă de criză. Premierul Marcel Ciolacu vrea să fie informat rapid cu tot ceea ce se întâmplă acolo. În continuare, există risc de explozie.

Vom reveni.Populaţia din zonă, evacuată pe o rază de 300 de metri
Populaţia din zonă, evacuată pe o rază de 300 de metri
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *