Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Premierul Ciolacu, anunț despre victimele exploziei de la Crevedia. Numărul răniților a ajus la 57
O stație de alimentare cu gaz (GPL) din Crevedia, județul Dâmbovița, a explodat, de mai multe ori, rănind 57 de persoane.
La ora 02.20 noaptea, premierul Marcel Ciolacu a anunțat că se află la spital, alături de cei răniți. „Am fost la Spitalul de Urgență Floreasca să văd care este starea pacienților răniți în exploziile de la Crevedia. Prioritatea acum este să salvăm viața oamenilor. De aceea am activat și mecanismul european de protecție civilă, iar primii pacienți vor fi transferați la Spitalul Militar din Bruxelles în această noapte, la ora 3.30. Rămân în contact permanent cu toți cei responsabili.”, a transmis Ciolacu.

Încă doi răniți vor pleca la ora 04.30 către o clinică din Milano.Stația GPL din Crevedia, județul Dâmbovița, a explodat în jurul orei 18, in ziua de sâmbătă. După sosirea și intrarea în acțiune a Pompierilor, noi explozii au avut loc, acestea auzindu-se la peste 30 de kilometri distanță.

Potrivit lui Raed Arafat, bărbatul care a decedat era un localnic care a suferi un infarct, de spaimă.
Populaţia din zonă, evacuată pe o rază de 300 de metri
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *