Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Final tragic pentru doi tineri proaspăt căsătoriți. Destinele lor s-au separat, pentru totdeauna, pe o autostradă din Italia
La scurt timp după ce și-au unit destinele, doi tineri au avut parte de o cumplită tragedie. Ea a trecut în neființă, iar el duce o luptă pentru supraviețuire.

Cei doi însurăței aveau 31 și, respectiv, 33 de ani.

Tinerii proaspăt căsătoriți au avut parte de un accident tragic

Graziella Parente și Francesco Piccolino au avut nunta la sfârșitul lunii iulie. Cei doi își doreau să aibă o căsnicie fericită, în care să găsească liniștea unul în brațele celuilalt, însă soarta a avut alte planuri pentru ei.


Sâmbătă, pe 9 septembrie, povestea de dragoste a tinerilor a avut un final crunt, în urma unei plimbări cu motocicleta pe străzile Italiei. Un Fiat 500 i-a izbit pe îndrăgostiți, iar în urma accidentului Graziella n-a mai avut nicio șansă la supraviețuire, însă partenerul ei se luptă pentru a trăi, pe patul de spital.

Înainte de a se produce tragedia, bărbatul conducea motorul, iar soția lui se afla pe locul din spate.

Aceștia se deplasau pe autostrada Cassino-Formia, iar accidentul s-a produs în zona San Giorgio a Liri.

Destinele tinerilor proaspăt căsătoriți s-au separat pentru totdeaunaDeși Graziella purta cască, aceasta a murit pe loc după ce a fost aruncată pe asfalt în urma impactului violent. Francesco a reușit să fie stabilizat de echipajul de pe salvare și a fost transportat, în stare gravă, la spitalul Cassino.

Șoferul Fiatului este doar în stare de șoc și a suferit doar câteva răni superficiale, în urma incidentului.

Soții aveau o mare pasiune pentru motociclism, făcând des plimbări. Dar, din păcate, cei doi nu aveau de unde să știe că sâmbătă au avut parte de ultima ieșire împreună pe motocicletă. Graziella și Francesco doar ce își începuseră viața în doi, întorcându-se recent din luna de miere și sperând la un viitor frumos împreună.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *