Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Scene cutremurătoare în penitenciar, acolo unde criminala din Mangalia își ispășește pedeapsa. Ce se întâmplă în celula în care Loredana stă închisă. Avocatul fetei face dezvăluiri neașteptate: „Se roagă pentru Alina”
Avocatul Loredanei Atănăsoaie a povestit ce se întâmplă cu tânăra în spatele gratiilor.

O întreagă țară a rămas înmărmurită de crima îngrozitoare pe care a comis-o Loredana Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă, într-o cameră de hotel din Mangalia. Acum, Loredana își ispășește pedeapsa, aflându-se în spatele gratiilor, acolo unde se pare că deja s-a împrietenit cu celelalte deținute.

În prima perioadă pe care a petrecut-o în închisoare, Loredana Atănăsoaie a fost extrem de reținută și nu voia să vorbească deloc cu celelalte colege de celulă, însă, se pare că situația s-a schimbat.

Avocatul tinerei care a ucis-o cu sânge rece pe Alina Ciobanu a povestit că celelalte 3 femei din celulă o văd pe Loredana ca pe un copil care nu a avut parte de iubire, așa că au luat-o sub aripa lor protectoare și chiar i-au făcut un cadou, dăruindu-i o carte de rugăciuni.


Acum, Loredana Atănăsoaie s-a apropiat mai mult de divinitate și chiar a început să se roage, atât pentru ea, cât și pentru Alina Ciobanu, cea căreia i-a luat viața fără să stea prea mult pe gânduri.

„Este văzută ca un copil care a fost lipsit de empatie. La un moment dat, în timp ce plângea, o colegă a mângâiat-o pe frunte, iar Loredana i-a spus că mama ei nu a mângâiat-o niciodată așa. În prima fază, i-a dat cineva o carte de rugăciuni, dar ea a zis că nu o vrea, pentru că nu merită ca nici măcar Dumnezeu să se uite la ea.

Apoi, a început să se roage să o ierte. Se roagă și pentru Alina. Când este comunicativă, când se retrage și se duce la gemulețul de la camera de arest. Se gândește că viața ei s-a cam distrus”, a declarat Cristian Ion, avocatul Loredanei Atănăsoaie, pentru Gândul.Loredana Atănăsoaie era singura sursă de venit a familiei sale

La o lună după ce tânăra a comis crima îngrozitoare, ies la iveală detalii șocante despre familia ei. Potrivit avocatului Loredanei Atănăsoaie, ea era singura sursă de venit a familiei sale, iar mama ei trăia din banii pe care aceasta îi trimitea, atunci când își primea salariul pentru munca depusă la hotelul din Mangalia, locul unde plecase să lucreze în vara aceasta alături de victima ei, Alina Ciobanu.

„Mama ei trăia din ce îi trimitea Loredana. A venit de la Vaslui să o viziteze acum vreo două săptămâni, împreună cu doi dintre frații mai mici, un băiat și o fetiță. Era o șaormerie vizavi, de unde i-a cumpărat trei șaorme și i le-a adus. Am înțeles că și vorbește cu mama ei la telefon”, a mai spus avocatul Cristian Ion.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *