Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O Eleva De Clasa A IV-A Din Tulcea, Insarcinata In 5 Luni! Primarul A Anuntat : Incredibil Cine Este Tatal:
O eleva de clasa a IV-a din localitatea Agighiol, judetul Tulcea, este gravida in cinci luni! Informatia a fost confirmata de primarul comunei Valea Nucarilor, Maria Lenta!

Din aceasta cauza, copila refuza acum sa mearga la scoala de rusine!

Lipsa educatiei si familiile destramate duc la adevarate drame! Este si cazul unei eleve de clasa a IV-a din localitatea Agighiol, Tulcea, care este insarcinata in luna a cincea.


Primarul comunei Valea Nucarilor a confirmat informatiile si a facut precizari cu privire la acest caz. Mai mult, copila refuza in acest moment sa mai mearga la scoala pentru ca ii este rusine.

Ea provine dintr-o familie cu 7 frati, iar mama fetei ar fi spus ca fiica ei a ramas gravida, dupa ce a plecat la munca intr-o alta localitate.

“Face 12 ani luna aceasta. Este dintr-o familie cu sapte frati care s-au mutat in comuna noastra in vara aceasta. Fata, care este eleva in clasa a IV-a deoarece a repetat un an scolar, s-ar fi dus la munca intr-o localitate vecina.Acolo, spune mama ei, a intalnit un baiat si a fost o joaca, ceva nevinovat intre ei”, a marturisit Maria Lenta. Potrivit aceleiasi surse, fata se simte bine, este sanatoasa si va pastra sarcina. In acest caz, oamenii legi au deschis un dosar penal.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *