Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ajutor nesperat primit de Irinel Columbeanu din partea lui Tântăreanu: „Cred că se rezolvă cu banii”
Irinel Columbeanu trece prin cea mai grea perioadă a vieţii sale, după ce a „reuşit” să-şi toace toată averea de zeci sau chiar sute de milioane de euro cu care era creditat în urmă cu câţiva ani.

Deşi în momentele sale de apogeu Columbeanu era unul dintre personajele principale ale vieţii mondene din Bucureşti, având numeroase relaţii cu femei dintre cele mai cunoscute din showbizul românesc, acum, când este la anaghie, pare că toată lumea l-a abandonat, inclusiv fosta soţie, Monica Gabor, şi fiica acestora, Irina.


În timpul unui podcast al lui Serghei Mizil, în care acesta l-a avut invitat pe Irinel Columbeanu, fostul milionar a detaliat situaţia economică precară în care se află şi a dezvăluit sumele infime pe care a ajuns să-şi vândă bunuri de mare valoare, cum ar fi limuzina Rolls Royce, cumpărată cu 600.000 de euro.Întrebat de către Serghei Mizil ce s-a întâmplat cu mașina sa, un Rolls Royce, Columbeanu a recunoscut că a pierdut-o de mult timp. „Rolls-ul s-a dus la o bancă germană. Nu cunosc numele…Atunci când aveam nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute, a făcut un credit și a garantat cu actele mașinii. Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și a trebuit să-i trimit mașina. A trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani…”, spune Irinel Columbeanu. Fostul milionar a mărturisit că a pierdut mulți bani pe mașina sa. „Am luat-o cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro”.

Acesta a primit, însă, şi o veste bună, în timpul aceluiaşi podcast. După ce Gigi Becali a refuzat să îi acorde sprijinul lui, Cristian Țânțăreanu a fost sunat de Adiță Voicu, pentru a-l ajuta pe fostul milionar care nu are bani să plătească centrul de bătrâni unde locuiește.„Am vorbit cu domnul Țânțăreanu, cu care Irinel e prieten, și am organizat zilele acestea un șpriț. Cred că se rezolvă cu banii!”, a spus Adiță Voicu, în cadrul podcastului lui Serghei Mizil.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *