Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare! Anunțul făcut de faimosul bucătar după plecarea de la Chefi la Cuțite
Cătălin Scărlătescu s-a întors pe platourile de filmare după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite. Unde va putea fi văzut de acum?

Cătălin Scărlătescu le-a dat o veste neașteptată fanilor săi. După demisia bruscă de la Chefi la Cuțite, bucătarul a revenit acum pe platourile de filmare. În ce proiect va putea fi văzut.


Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. S-a întors pe platourile de filmare după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite
În urmă cu aproximativ două săptămâni, Antena 1 a făcut un anunț cu care a luat pe toată lumea prin surprindere. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea și-au dat demisia de la Chefi la Cuțite.

De atunci, niciunul dintre cei trei bucătari profesioniști nu a oferit mai multe detalii despre motivele care au stat la baza deciziei lor și nici nu au spus dacă urmează să aibă un alt proiect împreună.

Separat, însă, fiecare dintre ei își vede în continuare de viață, iar Cătălin Scărlătescu a dezvăluit acum, prin intermediul rețelelor sociale, că a revenit pe platourile de filmare pengtru un proiect special.Bucătarul a filmat o carte de bucate ce va fi dispobibilă curând, în ediție limitată. Cătălin Scărlătescu a adunat rețete de peste tot de unde a călătorit și le-a strâns într-un singur loc.

Astfel că, cei care îl îndrăgesc vor putea să gătească în continuare sub îndrumarea lui chiar dacă nu la Chefi la Cuțite. „Ieri am avut bucuria de a filma Grătar de Călător, prima noastră carte de bucate.

Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată”, a anunțat Cătălin Scărlătescu .

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *