Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cum a apărut îmbrăcată Andreea Bănică la un botez. „Este inadmisibil…”
Weekendul trecut Andreea Bănică a surprins pe toată lumea cu ținuta pe care a ales-o la un botez. Artista a participat la creștinarea nepotului nașei sale și a publicat mai multe imagini în mediul online.

Vedeta a purtat o ținută din denim cu o fustă mini, stârnind astfel o serie de rectii de la internauți.


Andreea Bănică începe fiecare săptămână cu o serie de imagini din săptămâna anterioară. Cântăreața a fost foarte ocupată pentru zilele trecute. Ea și-a reluat antrenamentele la sală, a participat la filmări pentru mai multe emisiuni, a petrecut timp și alături de familie și în bucătărie, nu în ultimul rând, a participat la un botez.

Cum a apărut îmbrăcată Andreea Bănică la un botezPe Instagram, Andreea Bănică a împărtășit două fotografii de la botezul nepotului nașei sale, ambele realizate în interiorul bisericii. Aceste imagini au generat diverse reacții, atât pozitive, cât și negative, în legătură cu ținuta pe care a ales să o poarte. Atât complimente, cât și critici au fost adresate Andreei Bănică pentru outfitul pe care l-a ales pentru acest eveniment religios.

„Foarte frumoasă și deosebită sunteți”; „Ești minunată!”; „Ești superbă și foarte elegantă!”; „Fiecare cu gusturile lui, dacă ei îi place să fie sănătoasă!!!”, au comentat urmăritorii solistei.„Halal ținută pentru a intra în biserică. Unii doar atât pot”; „Te apreciez, arăți bine, ești frumoasă, dar mi se pare o ținută total nepotrivită pentru un botez”; „Intrați în biserică și goale, rușine”; „La biserică cu fusta sub c**, serios?”; „Mult prea scurtă fusta”; „Doamne ferește, cum poți intra în biserică așa?”; „Este inadmisibil să intri așa în sfânta biserică”, au mai scris o parte dintre urmăritorii Andreei Bănică.

Andreea Bănică are aceeași siluetă suplă
Cu toate că s-a reapucat de sală recent, artista are aceeași siluetă suplă și tonifiată datorită stilului de viață activ.

În trecut, Andreea Bănică a afirmat că dorește să arate bine în primul rând pentru sine, pentru familie să și pentru publicul care o admiră. Prin urmare, cântăreața consumă mâncăruri sănătoase în porții mici și caută să evite dulciurile pe cât posibil.,,Femeile din showbiz ar trebui să fim mega îngrijite și nu numai femeile din showbiz, în general, femeile care se respectă, femeile care își doresc să arate bine. Bine pentru ele, atunci când se trezesc dimineața și se uită în oglindă, să se mulțumească și să zică ”vai, ce bine arăt, ce frumoasă sunt”, pentru că de aici încolo pleacă o zi minunată și niște zile frumoase, și, mai departe, niște ani frumoși, pe care îi trăiești zen, fiind fericită. Atunci când te trezești dimineața și nu-ți place de tine, atunci să-ți pui un semn de întrebare, înseamnă că nu faci ce trebuie pentru tine.”, a declarat aceasta cu ceva timp în urmă.

Recent, Andreea Bănică a postat o serie de imagini pe Instagram de la botezul nepotului nașei sale, imagini cu care a reușit să stârnească o serie de reacții.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *