Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Are 24 de ani dar s-a căsătorit cu bătrânul ăsta
Acest caz a stârnit dezbateri aprinse în rândul locuitorilor comunității unui orășel din Statele Unite ale Americii.

Povestea a început în momentul în care femeia din imagine, pe atunci în vârstă de numai 24 de ani, a hotărât să se căsătorească din dragoste cu un bătrân pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale.


Deși bătrânul e putred de bogat, fata spune că îl iubește pentru înțelepciunea, bunătatea și personalitatea lui și că nu are niciun interes bănesc în ceea ce îl privește.

Au făcut o nuntă uriașă iar apoi totul a decurs ca în orice altă căsnicie normală până în momentul în care femeia a început să răsfoiască un album foto de-al soțului său. Ea a descoperit șocată o poză cu propriul ei tată.După ce a făcut acestă descoperire, femeia a înțeles ceva șocant: se căsătorise chiar cu bunicul ei. Deși la început a fost extrem de afectată de acest fapt, apoi s-a mai liniștit și a decis să continue relația, deși ceilalți consideră că nu e normal.
Voi ce credeți despre acest caz?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *