Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Noua slujbă a fostului afacerist. „De azi înainte, Irinel Columbeanu este…“
Irinel Columbeanu a fost vizitat de unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, și anume, Tzancă Uraganu. Cei doi au luat masa împreună, iar manelistul a postat și un videoclip în care îi dedică o melodie.

Irinel Columbeanu și-a dat întâlnire cu unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, și anume, Tzancă Uraganu. Cei doi au luat masa împreună, iar manelistul a postat și un videoclip în care îi dedică o piesă.


În prezent, Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele.

Artistul uimește din nou și le-a mărturisit fanilor că Irinel Columbeanu este noul coleg de orchestră al formației „Tzancă Uraganu”.

Uraganu s-a filmat alături de fostul afacerist, în vârstă de 66 ani, dezvăluind noile proiecte la care vor lua parte împreună.Columbeanu, acasă la Tzancă Uraganu
Se pare că Irinel Columbeanu l-a vizitat pe Tzancă Uraganu chiar în vila de lux în care acesta locuiește alături de Marymar și de fetița acestora.

„De la Revelion am vrut să vin să vă iau la mine să facem împreună, dar am fost plecat cu multe cântări cu alea…Aveți permisul de conducere la dumneavoastră? Sunteți managerul meu de acum în colo. Irinel Columbeanu e ca tatăl nostru, de acum încolo e cu mine.

Am grijă de el de acum înainte, mai o caterincă, mai o aia…De azi înainte, Irinel Columbeanu este în formația Tzancă Uraganu”, a spus cântărețul.Lăutarul a dat de înțeles că de acum încolo se va ocupa de situația financiară precară a lui Irinel Columbeanu, ba mai mult decât atât, îi va oferi o slujbă.

„Să îl binecuvânteze când va ajuta o familie amărâtă. Nu pe Irinel Columbeanu”, a scris cineva.

„Bravo, Tzancă, felicitări”, a mai scris cineva.

„Sunt sigur că s-a simțit bine Irinel”, a fost părerea altcuiva.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *