Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un tânăr român stabilit în Redbridge, Marea Britanie, a decis să facă un gest incredibil de frumos…
Un tânăr român stabilit în Redbridge, Marea Britanie, a decis să facă un gest incredibil de frumos în preajma sărbătorilor de iarnă. Marius Căprilă s-a întors în țară pentru a dona suma generoasă de 70.000 de euro secției Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Călărași. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de paturi, mese de tratament, stative pentru perfuzii și noptiere.

Un gest care poate schimba vieți


Marius Căprilă este un tânăr român de succes, stabilit în Marea Britanie alături de familia sa. Însă, în preajma sărbătorilor de iarnă, acesta a simțit că trebuie să facă un gest pentru comunitatea din care provine. Astfel, s-a întors în țară și a făcut o donație impresionantă secției Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Călărași.Banii donați de Marius Căprilă vor fi folosiți pentru achiziționarea de paturi, mese de tratament, stative pentru perfuzii și noptiere, care vor ajuta la îmbunătățirea condițiilor de tratament pentru copiii internați în secția Pediatrie. În total, vor fi achiziționate 15 paturi pediatrie Malvestio Italia, 22 de paturi salon cu protecții laterale, 22 de noptiere Malvestio Italia, 4 mese de tratament (cărucior) Malvestio Italia, 4 mese înfășat Malvestio Italia, 1 transluminator de vene, 15 stative de perfuzii, 1 aspirator secreții, 2 tensiometre ca-mi, 2 pulsoximetre contec, 2 termometre non-contact și 1 aparat aerosoli.

Un exemplu de solidaritate și implicare socialăGestul lui Marius Căprilă este un exemplu clar de solidaritate și implicare socială pentru toți românii de pretutindeni. Faptul că acesta a ales să se întoarcă în țară pentru a face o donație importantă arată că încă există oameni care cred în schimbare și care își doresc să contribuie la aceasta.

Marius Căprilă este un tată devotat și un cetățean responsabil, care a înțeles că nu putem să așteptăm mereu ca alții să facă ceva pentru noi. Fiecare dintre noi poate contribui, într-un fel sau altul, la îmbunătățirea condițiilor de viață din comunitatea noastră. Iar gestul lui Marius Căprilă ne învață că nu trebuie să așteptăm ocazii speciale pentru a face un bine.
#SCHIMBAMROMÂNIAÎMPREUNA

Mesajul postat de Marius Căprilă pe pagina sa de Facebook, alături de câteva imagini, a devenit viral în mediul online sub hashtag-ul #SCHIMBAMROMÂNIAÎMPREUNA. Acesta a reușit să inspire mulți oameni și să le arate că putem face schimbări pozitive în comunitatea noastră, dacă ne implicăm și acționăm în consecință.

Gestul lui Marius Căprilă a demonstrat că solidaritatea și implicarea socială pot face diferența în viețile oamenilor. Acesta ne învață că trebuie să fim mai buni și să acționăm în favoarea celor din jurul nostru. Pentru că doar împreună putem să schimbăm România în bine.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *