Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Atunci când ajunge la bătrânețe, vulturul face un lucru uimitor! Avem ce învăța de la el…
Atunci când ajunge la vârsta de circa 40 de ani, ghearele vulturului devin foarte lungi și încovoiate și nu îi mai permit să înhațe prada. Și ciocul său devin prea lung și încovoiat ca să îi mai permită să mănânce. Penele de pe aripi și piept devin foarte dense și grele, îngreuind mult zborul.

Atunci el zboară spre cuibul său aflat pe vârful stâncii și începe să lovească violent cu ciocul în stâncă, până când ciocul cade… Apoi el așteaptă să-i crească din nou ciocul, cu care el își smulge ghearele. După ce îi cresc alte gheare, el le folosește pentru a rări penele de pe piept și aripi… Astfel, după 5 luni de durere, înfometare și suferință, având cioc și gheare noi, vulturul mai poate trăi încă 30 de ani!


De multe ori pentru a ne continua viața noi trebuie să trecem prin anumite schimbări, care de multe ori sunt însoțite de durere, frică și îndoială. Amintirile și obișnuințele din trecut dispar treptat, lăsând loc pentru altele noi.

Anume această eliberare de greutatea din trecut ne oferă posibilitatea să ne continuăm viața și să ne bucurăm de ea, fiind pregătiți pentru tot ce ne așteaptă în viitor!Totul este in tine
O legenda veche spune ca mai demult oamenii erau buni. Dar au profitat atat de mult de puterea divina din ei, incat Brahma – stapanul tuturor zeilor – a decis sa le ia aceasta putere si sa o ascunda intr-un loc unde va fi imposibil de gasit. Tot ce i-a ramas sa faca era sa gaseasca ascunzatoarea potrivita. A fost convocat consiliul zeilor pentru a se gasi solutia. Zeii au sugerat:-De ce sa nu ingropam fericirea omului in pamant?

Brahma a raspuns:

-Nu, nu vom face asta pentru ca omul va sapa adanc si le va gasi.

Atunci zeii au spus:

-In acest caz, sa le trimitem fericirea pe cel mai adanc fund al oceanului.

Dar Brahma a raspuns din nou:

-Mai devreme sau mai tarziu omul va explora adancurile oceanului si cu siguranta ca o vor gasi si o vor aduce la suprafata.

Astfel zeii au concluzionat:
-Nici pamantul, nici oceanul nu sunt locuri unde fericirea sa fie in siguranta, insa alte idei de ascunzatoare nu mai avem.

Brahma a exclamat dintr-o data:

-Iata ce vom face cu fericirea omului! O vom ascunde adanc inauntrul lui pentru ca este singurul loc unde nu va cauta.

De atunci incoace, conform legendei, omul a cautat in toata lumea, a explorat, a urcat si a sapat, cautand ceva ce a fost in tot acest timp inauntrul lui.

Tu unde iti cauti FERICIREA?

23 principii de aur ale vieții. Nu uita de ele!
1. Principiul oglinzii. Înainte să îi judeci pe alții, uită-te în primul rând la tine.

2. Principiul durerii. Un om supărat îi supără și pe ceilalți.

3. Principiul urcușului. Noi ajungem la un alt nivel atunci când ne comportăm cu ceilalți mai bine decât se comportă ei cu noi.

4. Principiul bumerangului. Atunci când îi ajutăm pe alții, ne ajutăm pe noi înșine.

5. Principiul ciocanului. Niciodată nu folosiți un ciocan pentru a omorî țânțarul de pe fruntea interlocutorului.6. Principiul schimbului. În loc să le arăți locul celor din jur, trebuie să te pui tu însuți în locul lor.

7. Principiul învățării. Fiecare om pe care îl întâlnim poate să ne învețe ceva.

8. Principiul carismei. Oamenii se interesează de cei care se interesează de ei.

9. Principiul notei 10. Încrederea în cele mai bune calități ale oamenilor îi face să își manifeste cele mai bune calități.

10. Principiul conflictului. Înainte să intri în conflict cu cineva, trebuie mai întâi să ai grijă de el.

11. Principiul stâncii. Încrederea este fundamentul oricărei relații.

12. Principiul liftului. În relația cu oamenii din jur noi îi putem ridica sau îi putem coborî.

13. Principiul situației. Niciodată nu permiteți ca pentru dvs. situația să valoreze mai mult decât relația.

14. Principiul lui Gheorghe. Atunci când Gheorghe are probleme cu toată lumea, principală problemă este însuși Gheorghe.

15. Principiul libertății. Când ai o relație liberă cu tine însuți, cei din jur se simt și ei mai liberi în relația cu tine.
16. Principiul tranșeei. Dacă te gătești de luptă, sapă o tranșee în care să încapă și câțiva prieteni,

17. Principiul agriculturii. În relațiile cu oamenii trebuie să cultivi.

18. Principiul 101%. Identificați 1% cu care sunteți de acord și direcționați asupra lui 100% din efort.

19. Principiul răbdării. Călătoria împreună cu cineva este întotdeauna mai lungă decât călătoria de unul singur.

20. Principiul bucuriei. Prietenia adevărată se demonstrează nu doar în măsura în care ajutăm prietenul la nevoie, ci și în măsura în care ne bucurăm de reușitele sale.

21. Principiul prieteniei. Neglijând celelalte condiții, oamenii întotdeauna vor lucra cu cei care le sunt simpatici. Luând în calcul și celelalte condiții, ei vor face același lucru.

22. Principiul colaborării. Efortul comun crește șansele unei victorii comune.

23. Principiul mulțumirii. Într-o relație frumoasă, pentru a se simți bine oamenilor le este suficient să fie alături.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *