Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

CAZ RARISIM ÎN CLUJ! AMENDĂ DE 1.745 DE LEI PENTRU UN BICICLIST. CE ERA ÎN NEREGULĂ CU BICICLETA LUI
Caz rarisim în Cluj! Un biciclist a fost amendat cu aproape 1.800 de lei, după ce a fost oprit în trafic de un agent de poliție.

Bărbatul a fost oprit de un polițist care a observat mai multe probleme: nu avea documentele la el, nu avea sistem de avertizare sonoră și nu avea elementele fluorescent-reflectorizante de la nivelul spițelor.


„Pentru lipsă documente ați primit avertisment, pentru lipsa sistemului de avertizare sonoră aveți o sancțiune de 870 de lei (435 de lei în 15 zile), pentru lipsa elementelor fluorescent-reflectorizant de la nivelul spițelor, sancțiunea este de 870 de lei (435 de lei în 15 zile), iar pentru lipsa elementului fluorescent-reflectorizant de culoare roșie din spate avertisment.

În total 12 puncte de amendă, ori 145 de lei vine 1745 de lei (875 de lei în 15 zile)”, a precizat polițistul, citat de Știri de Cluj.„Nu am nevoie de sisteme reflectorizante”
În apărarea sa, biciclistul a invocat faptul că a fost amendat la ora 13.00 și că afară încă este lumină, deci nu are nevoie de sisteme reflectorizante.„Eu am lumini pe bicicletă și acum este zi, nu am nevoie de sisteme reflectorizante”, a spus acesta.

Bicicliștii au fost luați în vizor de polițiștii clujeni, în ultima perioadă. În Cluj-Napoca au fost aplicate deja zeci de amenzi bicicliștilor care circulau pe trotuar.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *