Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Fetei mele i-a venit m… azi, la scoala. Daca esti mama acestui baiat, vreau sa-ti spun că…”




Pubertatea este o perioada sensibila, indiferent de esti parinte de fata sau de baiat. Cu precadere pentru fete insa, pot exista situatii dificile, mai ales cand se apropie momentul primei menstruatii.
Printr-un astfel de moment cumplit a trecut o fata in drumul de la scoala catre casa, insa gestul unui coleg a salvat complet situatia!

Pe platforma Reddit, cineva a postat povestea unei mame ce a ramas placut surprinsa, dupa ce fiica ei a fost ajutata sa iasa intr-o situatie ce ar fi putut sa ii stirbeasca din stima de sine.
Din fericire insa, educatia adecvata primita de colegul de langa ea s-a dovedit de ajutor, iar baiatul a stiut cum sa reactioneze cu un gest frumos si sa o faca pe colega sa sa treaca peste impas.


Baiatul i-a oferit o mana de ajutor intr-o situatie ce putea deveni stanjenitoare

„Fiica mea a avut prima menstruatie in autobuz astazi, iar un baiat mai mare cu un an, pe care nici macar nu il cunoaste, a tras-o deoparte si i-a soptit in ureche ca are o pata la spate pe pantaloni, apoi i-a dat hanoracul lui sa si-l lege in jurul taliei.

Initial, ea era rusinata si l-a refuzat, insa baiatul a insistat si i-a spus „Am surori, e ok!”
Daca esti mama acestui baiat, vreau sa iti multumesc si sa iti spun ca il cresti cum trebuie!























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.




\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *